Prva domača zmaga v areni Golobček

Ekipa1234T
KK Sladki Vrh201710855
KK Starše18610741

Statistika

ARENA GOLOBČEK
SOBOTA 7.11.2015, 18.00

Tako in smo tudi v sladkem vrhu dočakali novo sezono košarke in tako že 1. Kolo odigrali doma v našem hramu, ”ARENI TREH GOLOBČKOV”!

Po lanski krstni sezoni v ligi PARKl in hkrati tudi eni izmed naši slabših sezon v zgodovini, smo letos odločeni vtis popravit in to iz tekme v tekmo tudi dokazovat.

Tekma se je začelo ob 18.00 uri in na pisk je tudi igra stekla. Otvoritev tekme je uspela gostom, ki so začeli z zadeto oziroma celo dvema zadetima trojkama, kar pa smo domačini kar hitro vrnili, z proti napadom in zadeto trojko! Nato so koši padali tako na eni kot na drugi strani in četrtina je bila bolj kot kaj izenačena in tako se je tudi končala z rezultatom 20:18 za domače!

Na začetku druge četrtine pa prihod domačih navijačev na tribune, ki so zelo popestrili tekmo z glasnim navijanjem in bobnenjem! Kar pa nam je dalo še večji zagon. In tako smo v drugi četrtini odigrali agresivno v obrambi in hitro v napadu. In tako si nam je uspelo narediti nekaj zaloge za drugi polčas. Na počitek smo odšli z 13 točkami naskoka!

V tretji in četrti četrtini smo s konstantnimi menjavami, dobro obrambo, dovolj zadetimi meti in z bučno podporo iz tribun, tekmo zanesljivo pripeljali do konca. Prednost, ki smo si jo pridelali v prvem polčasu je zadostovala za končno zmago! KONČNI REZULTAT 55:41 za domačine!

Zapisnikarska miza je odlično opravila svojo nalogo. Prav tako pa smo bili deležni odličnega sojenja s strani sodnikov, Šabotiča in Pirtovška!

Lep pozdrav do naslednjič.

Iz arene treh golobčkov se slišimo spet, komaj naslednje leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja