WE’RE BACK, BABY!

WE’RE BACK, BABY!

Po daljšem premoru se na spletno stran PARKL vračajo vsebine za vse navdušence napovedi, analiz in hazardiranja.

V letošnji sezoni bo mogoče skozi celotno sezono oddajati stave ter zbirati virtualne točke.

Seveda bo na voljo tudi lestvica, ki bo prikazovala najuspešnejše pri slednjem, potrudili pa se bomo najboljšim priskrbeti kakšne nagrade tudi v nevirtualnem svetu.

Velika, ozrioma vsa zasluga gre Aco Panteliču, ki se je hrabro javil, da bo prevzel vsebinski del, torej ustvarjanje kvot, kategorij, stav in njihovo realizacijo.

Prav tako pa tudi prosimo za nekoliko potrpljenja in razumevanja, saj vemo, da je izgled celotnega sistema za stave trenutno nekoliko “grd” in uporabniško ne najbolj prijazen ter tudi samo delno preveden. Upamo da navedeno ne bo predstavljalo prevelikih težav, bomo pa skozi leto poskušali stvari izboljšati.

Vsekakor pa upamo, da boste v stavah uživali in na straneh PARKL preživeli več časa kot prej.

Kako deluje?

Vsak uporabnik, ki ima uporabniški račun na spletni strani PARKL, dobi na začetku 100 točk. Slednje lahko uporablja, da sestavi stavni listek. Stave se oddajajo po sistemu kvot, kjer je za posamezno tekmo mogoče izbirati med različnimi možnostmi (več o tem nekoliko kasneje). Na stavni listek lahko seveda dodate več tekem, in tako povečate pričakovan dobitek, vendar pri tem seveda več tvegate.

Tisti, ki uporabniškega računa nimate ali pa ste pozabili svoje geslo, se lahko tukaj prijavite ali obnovite svoje prijavne podatke.

Kje/kako oddam stavo?

Do stav pridemo preko povezave iz menija na vrhu strani “Tekme”, kjer se nam v osrednjem delu strani pokaže seznam tekem, kjer je pri vsaki tekmi na voljo več kategorij za stave. Z izbiro posamezne možnosti v kategoriji, se ta doda na stavni listek, ki je viden na desni strani strani (“DODAJ IZBRANO STAVO”).

Ko smo s vsebino stavnega listka zadovoljni, lahko vnesemo še število točk, ki jih želimo staviti, in z gumbom submit stavo oddamo.

stava1

V posamezen stavni listek lahko vedno dodamo samo eno izbiro iz posamezne kategorije. Kar pomeni, da v zgornjem primeru, ki je na sliki, ne morem oddati stave, da bosta tako Andrej Dover, kot Spešič Igor dala vsak več kot 20 točk. Prav tako je omejitev v višini stave, ki trenunto znaša 10 točk. Staviti se da samo cele točke, posamezne stave na listku pa lahko s pritiskom na križec tudi odstranimo. Stave je mogoče oddati najkasneje 1 uro pred začetkom tekme.

Ko oddamo stavo, je listek shranjen in čaka na ovrednotenje.

Na strani “Moje stave” lahko pogledamo vse stavne listke, ki smo jih oddali. Tako tiste, ki so že ovrednoteni, kot tudi tiste, ki na to še čakajo. Stavnega listka po oddaji seveda ni mogoče več spreminjati.

stave2

Kdo je najboljši?

Na strani “Lestvica” se bo vodil seznam najuspešnejših uporabnikov, to so tisti, ki bodo zbrali največ točk.

 

Happy hunting, al kak se že reče!

Marko