Lahko bi igrali do jutra…..

23. 12. 2021 ob 20:30

@KK Ruše

Ekipa1234T
KK Ruše1218172067
Rams1825171474

Statistika

Poročilo

Športna dvorana Ruše
Sodnika Sok, Leskovar
Gledalcev 30

Lahko bi igrali do jutra…..

Zadnja tekma v 2021 se je odigrala v Rušah. Tekmeci pa stari znanci odlična ekipa Rams. Že res, da se je poznalo, da so prazniki pred vrati. Mi smo namreč nastopili s 7 igralci, gostov pa je nastopilo le 6. A kot se je izkazalo so bili le-ti ta pravi.

Ramsi so od vsega začetka pokazali, da so prišli v Ruše po zmago. V obrambi so bili zbrani in so dobro sodelovali, v napadu pa zelo raznovrstni in že v 1.četrtini je vseh 6 igralcev doseglo točke. Mi nismo bili niti senca prejšnje tekme proti Adeccu. V obrambi ni bilo sodelovanja, v napadu smo se preveč zanašali na met, ki pa ni stekel.

Tudi v nadaljevanju se je nadaljevala prevlada gostov, ki so zelo lepo kombinirali in po domače povedano niti poštenega faula nismo uspeli narediti. Nekako ni bilo osredotočenosti pri domačih. Razlika je narasla že na -17. Z malo boljšim zaključkom polčas zaključimo s -13. Mihelič in Zahaj sta prednjačila po točkah, Mirt pod vodstvom očeta igra dosti bolj sproščeno.

V drugem delu domači le zaigramo bolj osredotočeno in nekaj krat se približamo na -8. A hitro podarimo gostom nekaj prelahkih žog. 3 del se konča neodločeno in razlika ostaja ista.

V zadnji četrtini smo le pokazali «zobe«. Tudi met je lepo stekel. Samo v 2. polčasu smo dosegli 7 trojk. Tudi obramba je bila boljša, a so Ramsi pokazali kakovost, ko je bilo to najbolj potrebno. Večkrat smo se približali na -6, dobro branili, a v napadu bodisi slabo podali, naredili korake, sprejemali slabe odločitve v čistih situacijah ali prestopili meje igrišča. Razlika se zato ni spremenila in Ramsi so povsem zasluženo slavili svojo četrto zmago. Mi imamo prav toliko porazov in ker je naše naslednje gostovanje v Podčetrtku ni pričakovati spremembe.

Pozitivno je, da se po več kot 2 letih in poškodbi kolena zelo uspešno vrnil Tomaž Škurnik. Upamo, da se počasi vrnejo še ostali poškodovani ali odsotni. Vsem, ki so kakorkoli povezani s ligo PARKL želimo tudi v nadaljevanju praznikov vse lepo ter SREČNO 2022.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja