Zmaga Ptujske Gore nad Oldiči

ŠD PTUJSKA GORA 66:54 KK ADECCO OLDSTARS

ŠD PTUJSKA GORA: Frangež 3, Avguštin P. 8, Ilek 3, Mlakar 7, Vedlin 8, Skerbiš 6, Predikaka 9, Pleskonjič 7, Černenšek, Avguštin R. 14, Pšajd 1
KK ADECCO OLDSTARS: Topolinjak 3, Batisti 7, Prosenjak, Krašovec, Antonič 1, Bunta 7, Šerbinek 13, Kolac 23

Za nami je še ena tekma v slabi sezoni, ki pa se je končala z zmago. Tako smo prekinili niz porazov, ki so nam pobrali nekaj motivacije.
Že ob prihodu “oldičev” v telovadnico smo vedeli da imamo možnosti za zmago, saj niso bili v polni postavi, medtem ko se je nas zbralo kar 11.

Tekmo smo začeli dobro in takoj je bilo razvidno, da si želimo zmage. Začeli smo z agresivno obrambo, ki se nam je obrestovala posledično tudi v napadu, ki je stekel kot po maslu. Strelsko razpoložen je bil Avguštin R. z 14 pikami. Igrali smo hitro in brez popuščanja, vendar je gostitelje “vlekel” Kolac z 11 pikami.

Ob polčasu je bila razlika +24, ki pa je začela počasi izpuhtevati. Gostje so začeli igrati tako kot znajo, mi pa smo tako kot ponavadi popustili in zgreševali “zicere”. V zadnji četrtini so se “oldiči” približali na +10 in šele takrat smo dojeli, da se moramo zbrati še za zadnjih par minut tekme. Ker v napadu nismo bili več učinkoviti, smo stisnili v obrambi in semafor se je ustavil pri +12 za nas.

Tekma je bila lepa ter brez poškodb.

3 odzivov

 1. Battisti pravi:

  “Brutalna” tekma :)

 2. TV pravi:

  Rezultat po četrtinah, sodniki, datum in kraj ter število gledalcev? :)

 3. Stanislav pravi:

  Sem dobil sedaj zapisnik:
  Četrtine: 24-16; 24-8; 11-12;7-18

  Sodnika: Kereži in Jazbec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja