Zelo blizu…

Veseli Oblački : MCA  75:76 (20:24, 16:7, 16:20, 23:25)  

Veseli Oblački: Marguč 11, Smaka 18, Ribič 15, Pantelić 5, Bujagić 14, Premuž 12
MCA: Ker 9, Novak 1, Šabotič 9, Tadina 4, Kočevar 6, Zahaj 14, Radovič 2, Goljovič 29

Sodnika: Topolinjak/ Šket

Ko večino tekme preigraš je težko napisati, neko pametno poročilo še posebej če to tekmo izgubiš in si skoraj zagotovo zapreš vrata na final 4, vendar ker so vsi ostali preveč zasedeni al pa imajo PMS bom poskušal napisati poročilo, kero bo vsaj delno zadovoljilo glavna kritika prekratkih poročil (o imenih nebi :)  )

Kljub pomebnosti tekme za obe ekipi, ni bilo čutit nervoze pri igralcih obeh ekip, tako se je tudi odvila prva četrtina. Z nekaj manjšimi napakami na obeh straneh, vendar lepa in borbena tekma, brez nepotrebnih provokaciji ali  rokoborskih vložkov. V prvem delu so imeli manjšo pobudo gostujoči igralci, dobili so tudi kar nekaj skokov v napadu in po zaslugi tega dobili prvo četrtino s 4mi točkami prednosti.

V nadaljevanju smo domačini dvignili energijo v obrambi, odvzeli smo jim skok v napadu ter dosegli kar nekaj lahkih košev iz proti napadov. Gostje so poskušali z individulanimi akcijami ter meti od daleč kar pa jim ni uspevalo. Proti koncu druge četrtine se je tudi nam zaustavilo v napadu in na koncu smo dobili to četrtino s samo 9timi točkami.

Drugi polčas , druga taktika gostujoče ekipe. Goljoviča so iz trojke premestili pod koš, na njemu smo se izmenjali kar trije igralci, vendar je zadel kar nekaj šutov preko roke in igral praktično brez izgubljene žoge, kljub temu smo vodili celotno tretjo četrtino, katera ponovno ni postregla s kakšnim presežkom v napadu iz naše strani.  (16:20)

Zakaj spreminjat nekaj kar deluje so si rekli gostje in še vedno večino napadov odigrali pod koš na zanesljivega Goljoviča, mi smo prehitro zaključevali napade, nismo se držali dogovora, kako odigrati čeprav navodila niso bila ne vem kako zapletena vendar kot kaže še vedno preveč da bi se jih držali ( tisti katerega pokriva Goljo, dela pik na žogi) , naj vam zaupam da je v 97,6% delal pik drug igralec…rezultat tega je bil prvo vodstvo v drugem delu za MCA.( tam cirka 4 minute pred koncem tekme) V naslednjih minutah smo se nekajkrat izmenjali v vodstvu, vendar se je na našo žalost v zadnjih dveh minutah tekme prebudil še Zahaj (8točk).  Kljub temu, da smo imeli še met za zmago (Premuž, pravi da je bil faul )   smo na koncu čestitali nasprotniku za zasluženo zmago.

Spesnil No 3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja