Zapornice v Cirkovcah ponovno dvignjene

TED ŠD CIRKOVCE : KK NONA LENART 93 : 54 (28:10, 22:16, 19:20, 24:8)

TED ŠD CIRKOVCE: Dobrajc 3, Ladič 3, Drevenšek 13, Pihler 13, Berič 7, Majal 18, Rojko 14, Radič 14, Arnuš 8, trener: Frangež
KK NONA LENART: Farkaš, Maguša, Fras, Šijanec 9, Šenekar 14, Rožanc 11, Lovše, Grušovnik 4, Zimic 16

Cirkovce, Dvorana OŠ Cirkovce, gledalcev 15
Sodniki: Kereži, Ledinek

V petih dneh še drugi dvoboj nasprotnikov, ki pa so ga tokrat zasluženo dobili domači košarkarji. Očitno so čez vikend do potankosti preučili nasprotnika in mu vsilili svoj ritem igre, kar je pomenilo že takoj na začetku zanesljivo vodstvo. Prva četrtina se je končala z +18 za domače, ki vodstva do konca tekme niso več izpustili iz rok.

Domači trener je z vsako izvedeno menjavo zadel v polno, novi igralec pa je vrnil z zadetim metom za dve ali tri točke, ukradel žogo, podelil asistenco, uspešno skočil… V domači vrsti si vsi igralci zaslužijo pohvale, saj so dosledno upoštevali taktične zamisli tokrat »nadomestnega« trenerja Frangeža. Z agresivno obrambo so uspeli zaustaviti na pokalni tekmi zelo učinkovita Šijanca in Šenekarja. To samozavest pa so potem uspešno prenesli v napad, kjer so z uigranimi akcijami napadali koš nasprotnika in iskali njegove šibke točke. Pri Cirkovčanih so se vsi igralci vpisali na listo strelcev, prednjačil pa je Majal z 18 točkami.

Zmago proti neugodni ekipi KK None Lenart pa morajo Cirkovčani nadgraditi v naslednjem krogu in s tem zopet potrditi kandidaturo za najvišja mesta v 2 ligi.

Na koncu igralci TED ŠD Cirkovce želimo čimprejšnje okrevanje našega glavnega trenerja BRKOTA in da se čim prej zopet vrne med nas.

Pozdrav iz Cirkovc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja