Vrednost delnic narašča

Nova KBM: KPŠ Ptuj  79:66 (24:17, 16:12, 20:21, 19:16)

Nova KBM: Marguč 23. Brumec 7, Teraš 7, Premuž 2, Smaka 29, Repina 3, Pantelič 8

KPŠ: Rus 12, Ferme 2, Novak 9, Koprvic 8, Kotnik 0, Novak 23, Pantzakis 0, Vrabl 12

Dvorana Kidričevo
Gledalcev 13 (predvsem vohuni iz ekipe Kidričevega, ki so sprva poskrbeli za hidracijo svojega telesa, nato pa pričeli z zapiski)

Gledalci so bila priča zanimivi tekmi. Kljub temu, da smo domačini vodili praktično vso tekmo, se gostje niso predali in so grizli do zadnje minute tekme.

Domačini smo se nekajrat skušali odlepiti, a so se trdoživi Ptujčani vedno znova vračali v tekmo, tako da se je razlika ves čas gibala med 15 in 6 točkami prednosti za nas.

Dobro smo izkoriščali prednost v višini, hkrati pa nismo zanemarili protinapadov.  Uigranost še ni na želeni ravni, kar se pozna predvsem v obrambi, vendar treniramo enako zavzeto, kot smo v lanski sezoni, tako da je zgolj vprašanje časa, kdaj bomo odpravili še te zadnje pomanjkljivosti.

Kljub temu, da je bila izdana prepoved trgovanja z našimi delnicami, smo mi dokazali, da bo v tej sezoni na nas še potrebno računati in da smo vredni več kot 0.1 € po glavi.

3 odzivov

  1. j.s. pravi:

    Bravo pubeci. Mico, vidim, da si letos ze na zacetku on fire! Tak dalje.

  2. zoki pravi:

    lepa tekma,vendar s veliko napakami na obeh straneh.Ptujčani niso bili kompletni,na njih je treba računati,da bodo marsikomu premešali štrene…

  3. santaiscoming pravi:

    zoki se strinjam, prevec napak na obeh straneh, bo pa kompletna ekipa Ptuja trn v peti marsikateri ekipi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja