“Veseli” Oblački

Veseli oblački : KK Starše-Čiro 61:71 (36:34) (19:16, 17:18, 17:16, 8:21)

Veseli oblački: Marguč 15, Pahljina 6, Ribič 21, Pantelič 4, Bujagič, Kolmanič 4, Kancler, Premuž 11
KK Starše-Čiro: Zelenko 4, Kaube 9, Šalamon 16, Rotman 4, Manjevič – Kopčič 10, Dover 8, Pjevič 15, Karahmet 5, Fras, Dakovič

Št. gledalcev: 13
Sodnika: Močnik, Kereži

Drugo domačo tekmo v sezoni smo Veseli oblački začeli v tehnično nepopolni dvorani (nedelujoč semafor) in oslabljeni, saj so manjkali Kavčič ter Smaka in Šulek ( koncert Slasha na Dunaju 😉 ), kar se je na koncu proti mladi ekipi Starše-Čiro precej poznalo.

Tekmo smo začeli zelo dobro in na krilih Ribiča prišli do 8 točk prednosti. A zbranost je hitro popustila in do konca prve četrtine so se nam nasprotniki približali na tri točke zaostanka. V nadaljevanju smo gledali zelo izenačeno igro na obeh straneh. Na polčas smo odšli

z 2 točkama prednosti (36:34), ki ju je zagotovil Marguč s trojko “ob zvoku sirene”.

Tretja četrtina se je začela v slogu prvih dveh, borbeno in agresivno na obeh straneh. Zaradi tega je prišlo tudi do nekaj vroče krvi in igralec gostujoče ekipe Zelenko si je zaradi prigovarjanja sodniku prislužil tehnično napako.

V zadnji četrtini se je izkazala daljša klop gostujoče ekipe, ki je z agresivno igro v obrambi, ter dominantnim skokom pod obema obročema, zlahka izpeljala nekoliko protinapadov in tekmo zaključila z 10 točkami razlike.

Zanimiv je bil tudi 3. polčas, saj so nas gostje počastili s hmeljevim sokom in druženjem.

1 odziv

  1. veteran pravi:

    Že v prvem polčasu so bili zreli za -15.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja