Veseli oblački končno do zmage

Veseli Oblački: KK Ptuj   81:70 ( 19:20 , 25:21, 23:6, 14:23)

Sodnika: Senekovič in Šket
Gledalcev: 7

Evo pa smo dočakali prvo zmago po 5tih zaporednih porazih. Kljub številnim poškodbam smo se Oblački zbrali v kar lepem številu (kar ni nujno dobro za nas).

Prvih 10 minut je zasluženo pripadlo gostujoči ekipi, Preglavice so nam povzročali s številnimi prodori ter hitrim ritmom igre. Z menjavami smo poskušali to spremeniti vendar nam ni najbol uspelo in gostje so prvo četrtino dobili za eno točko.

Drugih 10 minut je potekalo v približno enakem ritmu, še kakšna izgubljena žoga preveč iz naše strani,  na srečo pa sta se razpoloženemu Premožu (16točk v prvem polčasu)  pridružila še Smaka ter Ribič in na polčas smo odšli z prednostjo treh točk.

Napotki trenerja Ogeja ter motivacjiski govor  pomočnika Marka so nas navdahnili in nam odprli oči saj smo tretjo četrtino dobili z kar 17timi točkami razlike. V tem delu igre smo odigrali odlično v obrambi ter dosegli lepo število lahkih košev.

Morda bi si kdo mislil da je bilo tekme 4minute pred koncem konec saj je bila prednost 20+ točk, vendar sta kombinacija  conskega presinga gostujočega moštva in padec naše koncentracije  povzročila da je prednost skopnela na zgolj 10 točk, vendar smo na to odgovorili z menjavami, in tekmo varno pripeljali do konca.

Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja