“Veseli” oblački

Veseli oblački : Adecco 65:70 (20:7, 18:23, 12:22, 15:18)

Veseli Oblački : Marguč 28, Smaka  15, Ribič 10, Pantelić 3, Bujagić 3, Premuž 6
Adecco: Vrečko 20, Horvat 10, Dobrin 6, Stojkovič 14, Petrovič 5, Ensar 7, Kolenič8

Sodnika Kereži, Močnik

Kljub jokanju Adekofcev da jih bo v najbolšem primeru 5 če ne prestavimo termina tekme, so se zbrali čisto vsi kateri so trenutno na voljo in s tem v slabo voljo spravili TV-ja kateri se je nadejal rekordnih minut pod taktirko začasnega trenerja DB-ja.

Mi smo odigrali že po videnem scenariju , ena odlična četrtina, ostale tak tak in pušijona v zadnjih minutah tekme. V zadnjih minutah nam letos zmanjka, koncentracije, moči, sreče…pač vsega kar lahko in zato se poslavljamo od misli na zaključni turnir in že zremo v naslednjo sezono.

No3

6 odzivov

 1. TV pravi:

  Fenomenalno poročilo s tekme. Dobiš nagrado “Peak News” za novinarske dosežke :) … začasni trener ni imel “jajc”.

 2. Battisti pravi:

  Terminologijo “jokanje Adekofcev” bi raje zamenjal s tem, da smo po pravici povedali, zakaj smo zeleli prestavitev tekme, podali 4 nove datume in organizacijo tekme na nas racun itd. Vse v dobrem upanju, da se lahko doberšen del ekipe odzove povabilu KK cedevita na njihovi tekmi v ZG. Ker fantje radi igrajo basket, so želeli igrati to tekmo in prosili za prestavitev. In vse omenjeno smo povedali iskreno in se nismo “vadili” na standard izgovore. V zelo športnem fair play duhu niste želeli odigrati tekme v drugem terminu in ste s tem dobili efekt bumeranga s strani igralcev Adecca, ki so skenslali pot v ZG. Bili smo korektni vedno do vaše ekipe v vseh pogledih. Vedno in povsod in to ti najbolje veš! Imeli ste kljub temu čudovito možnost za zmago in ste jo, kot si napisal, čisto sami zapravili. TV je pomemben član naše ekipe in ga je vredno izpostaviti tudi v kakšnem drugem kontekstu. In sama tekma je imela veliko zanimivega v samem poteku in bi tudi bilo vredneje napisat, kot tole. Niste izkoristili naše nevolje, slabega dne in izostanka trenerja. In na koncu se zahvaljujem za podano roko in čestitko po tekmi…s strani celih 4ih igralcev ekipe veseli Oblački.Tudi to veliko pove.
  Toliko o jokanju in izobešanju takih stvari na velik klin. Morate se še marsičesa naučit fantje – nekateri. Predvsem pa, da je to le igra, ki jo imamo vsi radi in ne podbacivanje, kalkurinje in kaj vem kaj še. Če je naslov provokacija, potem je do konca zgrešena. S tem zaključujem tematiko o jokanju in prestavljanju termina in vam zelim obilo uspeha v zadnjih dveh tekmah sezone.

 3. Oga pravi:

  nimam navade komentirat, tokrat pa moram.
  Battisti, ne bos verjel, nekateri iz veselih oblackov imamo zivljenje tudi izven parkl lige in mogoce je bil razlog, da nismo prestavili tekme, da se v drugih terminih mi ne bi mogli zbrat. Vedno smo vsem sli na roko. Ce se je le dalo. Zdaj pac ni bilo mozno v nobeneh od 2! terminov, ki ste jih predlagali.
  Kar se tice 4 igralcev in cestitke-ne vem, kje si bil, ampak cisto vsi smo si dali roke po tekmi, se na pivo smo vas povabili(nekateri so ostali se krepko dlje od enega).
  In ker se toliko razburjas okoli jokanja-nehaj, ker joces samo ti zdaj.
  Zasluzeno ste zmagali, cestitke in je to to.
  Pa ne pozabi-parkl liga je amaterska liga, vecinoma jo krijejo igralci samo(ne vem, kako je to pri vas), zato o fair playu in sportnem duhu nima smisla debatirat.

 4. Rok Smaka pravi:

  Damir če bi mi objavili to kar ste vi pred tekmo in s takšnim komentarjem bi ti napisal esej dolg 25 strani.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204700911737627&set=a.3503565462791.2151075.1081362240&type=1&theater

 5. Battisti pravi:

  Kr nekaj. V glavnem, vse povedano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja