Vabljeni na polfinalni dan zaključnega turnirja!

Sezona v ligi PARKL je tik pred razpletom. Končno razvrstitev bo dal zaključni turnir, ki bo kot je v navadi potekal v dveh zaporednih sobotah. Letos prvič v Mariboru, v dvorani II. gimnazije Maribor in organizaciji KK Adecco.  Zaključni turnir ni namenjen samo sodelujočim ekipam ampak tudi vsem, ki ste sodelovali ali kako drugače spremljali ligo skozi sezono. Organizatorji obljubljajo veliko košarkarske vsebine.

 

Program – polfinalni dan – 23.3.2013 – II. Gimnazija Maribor

16:00 – 1. tekma za obstanek/napredovanje
ŠD Kidričevo (7) – KK Črešenjevec (2)

18:00 – polfinale 1:
KK Pragersko (2) – MCAPRO (3)

20:00 – polfinale 2:
KK Adecco (1) – NKBM (4)

 

V živo iz dvorane II. gimnazije MB

Live stream by Ustream
Ob odlični košarki vas čaka zabavni program plesnih skupin, predstavitev šole košarke pod okriljem Kš Sani Bečirovič, otroške delavnice za najmlajše, 6 napetih tekem, tekmovanje za 3 točke, razne podelitve najboljšim, itd…  Pogostitev v sosednjem lokalu Cantante, kjer bo možen tudi ogled v živo vsega dogajanja v dvorani, SREČELOV (vsaka srečka je dobitna), gosti in presenečenja! VSTOP JE PROST!!! PRIDITE !!!

Splača se obiskati II. gimnazijo. Če pa slučajno ne boste utegnili, celotno dogajanje boste lahko po zaslugi organizatorja spremljali tudi preko spleta v obliki livestreama.

Tudi na tviterju bo potekala zanimiva debata. Bodite del nje in uporabite #parklF4 v vaših tvitih ali vsaj spremljajte pogovor – tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja