V novo leto z zmago v…

KK Paloma – KK Starše: 64 : 42

KK Paloma : Kikl 11, Dolšak 4, Cehnar G. 7, Nerat 7, Arzenšek  4, Cehnar L. 2, Vernik 1, Weldt 8, Kneževič 6, Stampfer 14
KK Starše: Lah 7, Kodrič 3, Besedič 2, Dobnik 5, Radrič 3, Lešnik 6, Črešnik  5, Trifkovič P. 5, Trifkovič V. 2

Prva domača tekam v letu 2015 je bila za nas na sporedu v soboto 24.1.2015 ob 18:00 v naši Areni Golobček. Ekipa iz Starš se je le uspela zbrati, kljub ponovni prošnji za prestavitev tekme…že 3 v letošnji sezoni…zaradi premajhnega števila igralcev bilo jih je »samo« 9. Žal jim sedaj nismo mogli ugoditi zaradi zasedenosti športne dvorane.

Prva četrtina:  16:8

Malo živčnosti na obeh straneh je bilo krive, da se koši niso polnili tako kot bi se mogli. Nerat in Kneževič sta pri domačih zadela vsak po eno trojk.  Stampfer  dodal nekaj podaj in razlika je bila takoj tu. Pri nasprotnikih so štirje igralci dosegli po 2 točki in tako postavili izid četrtine.

Druga četrtina:  14:7

Tako kot je potekala prva četrtna je poteka tudi druga. Ni bilo nič omembe vrednega razen mogoče trojka Laha od table za Starše. Bilo je nekaj zgrešenih prostih metov in mogoče še kakšna banana Weldta, ki jih je kasneje dodal še nekaj. Polčas 30:15

Tretja četrtina :  23:12

Po premoru smo začeli silovito in v 3 minutah naredili delni rezultat 16:0 in tako že odločili zmagovalca. V napadu je naveza Cehnar L in Stampfer Nikola  polnila koše v obrambi pa že prej omenjeni Weldt delil blokade.  Kneževič in Nerat sta dodala svoje …neumorni Kikl še kakšno kontro. In dvomov o zmagovalcu ni bilo.

Četrta četrtina : 11:15

Zaradi velike razlike smo se domači v zadnjo četrtino podali zgolj z mislijo da tekmo pripeljemo do konca. Iz športnega oz fair play vidika se nam je namreč zdelo da zaradi premajhnega kadra nasprotne ekipe ne bi bilo fer da se nad njimi izživljamo.  Za to smo tekmo pripeljali mirno do konca.  In tudi zmaga za 22 točk je dovolj velika.  Weldt še je dodal nekaj blokad, na koncu 6… Konec  64:42. Zahvalil bi se sodnikoma za sojenje, pomožnim sodnikom za opravljeno delo in nasprotni ekipi za borbeno tekmo. Mi se že pripravljamo na tekmo z Oldstarsi, Starše pa bodo svojo srečo iskale proti Bar Kaučič.

Lep pozdrav

Mitja Vernik  – trener KK Paloma

1 odziv

  1. Spahnija pravi:

    Bilo jih je le 9 :) Classic Starše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja