Razpoložena ekipa MCA PRO pretrd oreh za KK Starše

KK Starše : MCA PRO 69:89 (12:26, 20:28, 12:19, 25:16)

KK Starše: Lah 3, Trifkovič P. 1, Zahaj 13, Dobnik, Besedič, Kac 7, Cehnar 9, Potisk 8, Trifkovič V. 7, Ploj 21, Črešnik
MCA PRO: Karlo 12, Bruči 21, Kneževič 20, Škobal, Tadina 2, Kozar 6, Novak, Pihlar 3, Šabotić 18, Kočevar 7

 

Tudi prva tekma v novem letu se ni izšla po željah domačinov.
Že takoj na začetku tekme so gostje pričeli s kanonado trojk (tri trojke v prvih treh napadih) Bručija, Karlota in Pihlarja. Pri domačih je zadel trojko Ploj (praktično edini razpoložen igralec domače ekipe v napadu tudi v nadaljevanju tekme) Delni rezultat 3:12. V nadaljevanju sta izkoristila svojo višino in znanje pod košem Bruči in Karlo. Pri prevzemanju/pomaganju pa so ostali, prosti igralci MCA PRO kaznovali z uspešnimi meti iz razdalje. Poleg slabe obrambe ekipe iz Starš (54 prejetih košev v prvem polčasu!) je še naprej šepal tudi napad. Še slabo izvajanje prostih metov (18 zgrešeneih prostih metov!?) in gostje povedejo v tretji četrtini že za 30 košev razlike. Obe ekipi igrata v zadnji četrtini z rezervnima peterkama a zmanjšat razliko na manj kot 20 košev nam ni uspelo.

Čestite ekipi MCA PRO za dobro igro.

Da omenim še sodnike, na račun katerih je bilo napisanih že kar nekaj kritik. Zaenkrat smo imeli srečo z sodniškimi pari in sojenjem in upam, da bo tako tudi v prihodnje. Oba sodnika sta tekmo dobro odpiskala. Enako velja za sojenje na naših tekmah v prejšnjih krogih lige PARKL 2013/14.

Vsem udeležencem in simatizerjem PARKL lige želim srečno in uspešno novo leto 2014.

3fko

1 odziv

  1. Jeanny pravi:

    Kdo pa je sodil?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja