Ptujčani še vedno v igri

MCA PRO – RAMS : KK Ptuj – 60 : 83 (16:22, 21:19; 15:18, 08:24)

Ptuj, 16.03.2015,ŠC Ptuj, gledalcev 9

MCA PRO RAMS: Tome, Ker 3, Novak 3, Šabotič 4, Kočevar, Veljkovič , Škobalj 2, Zahaj 14, Radovič 7, Simič 19, Goljović 8.
KK Ptuj: Rakovec 2, Likavec, Žnidarič 15, Ferme 13, Brkič 6, Kramberger 7, Pogladič 14, Marin 4, Kotnik 12, Rus 10, Predikaka, Damiš .

Sodnika : Senekovič, Ploj

Dobra organizacija tekme.
Dobro opravljeno delo pomožnih sodnikov

Zaostala tekma med mariborsko ekipama MCAPRO – RAMS in KK Ptuj se je začela v korist gostujoče ekipe. Ali je k temu pridonesla domača dvorana ali pa so se Ptujčani res dobro pripravili na to tekmo. Prva četrtina se je končala s gostujočim vodstvom s 16:22. Kljub razigranemu domačemu igralci Simiču se v prvi četrtini ni strelsko pridružil nihče. Zgledalo je kot da ni pravega naboja in želje v domači ekipi. Druga četrtina se je razvijala dokaj izenačeno in se je končala s 37:41. Po polčasu smo se poizkusili zbrati in napasti na vso moč, a so s dobro obrambo to Ptujčani znali preprečiti. Preveč je bilo izgubljenih žog, preveč je bilo načitanih podaj in tako je gostujoča ekipa v drugem polčasu samo stopnjevala razliko. Posebej za izpostavit je poškodba in pogum Ker Gregorja saj je s presekano, krvavečo in močno otečeno ustnico na koncu še vedno stopil na parket in poizkušal spremeniti potek tekme. Na koncu je več športne sreče pripadalo igralcem KK Ptuj, ki so slavili s 60:83.

Pohvale obema sodnikoma za dober in obojestranski kriterij.

Tekma odigrana v športnem in borbenem duhu.

 

Lep pozdrav

Gorazd TOME

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja