Ptujčani na zadnji domači tekmi razoroženi!

Dvorana Gimnazije Ptuj
Sobota, 15. 3. 2014
Sodnika: Kereži, Vute
Gledalci: 30

Klub ptujskih študentov : KK Adecco Maribor 67 : 76 (22:27, 24:15, 11:20, 10:14)

KPŠ: Rus 15, Pogladič 13, Kotnik M. 11, Kotnik A. 9, Novak I. 5, Ferme P. 4, Vrabl 4, Koprivc 3, Novak M. Trener: Ferme M.
ADECCO: Stojković 24, Želj 20, Petrovič 9, Mirt 7, Ensar 6, Miklavčič 6, Ternjak 4. Trener: Čuješ.

Ptujčani smo Adecco pričakali v precej sproščenem razpoloženju na zadnji domači tekmi te sezone.

V prvi četrtini smo oboji začeli dokaj strelsko razpoloženi, skupno smo namreč dosegli 9 trojk in kar nekaj dobrih odprtih metov. Razlika po koncu četrtine je bila minimalnih 5 točk. V drugi četrtini smo domači pritisnili na plin in na krilih Rusa dobro nadigrali aktualne prvake in že vodili po prvem polčasu.

V drugi polovici tekme pri domačih ni bilo razpoloženega igralca, medtem ko so gostje dobro nadzirali potek srečanja. Tretjo četrtino so s trdo igro v obrambi in učinkovitostjo v napadu tudi dobili, čemur domači nismo bili kos. V zadnjem delu tekme pa so se moči ponovno razporedile (65:65), kar je na obe strani igrišča prineslo kar nekaj nervoze. Adeccu so botrile  težave z osebnimi napakami, zaključek četrtine so igrali le s štirimi igralci, česar Ptujčani nekako nismo obrnili v svojo korist.

Z nekaj grenkega priokusa gostom čestitamo za zmago. Vsa pohvala velja domačim navijačem, ki so nas vztajno podpirali, a smo jih pustili brez češnje na smetani še zadnjič na domačem parketu sezone.

Hvala tudi sodnikom za korektno sojenje.

Fotogalerija

Vsem skupaj lep ptujski pozdrav!

KPŠ
M. P.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja