Prvaki suvereno v Staršah

KK Starše : KK Adecco 35 : 98 (10 : 23, 10 : 29, 4 : 20, 11 : 26)

KK Starše: Trifkovič P. 2, Trifkovič V. 6, Besedič 2, Potisk 8, Lešnik 3, Štraus 12, Dobnik 2
KK Adecco: Dernjak 12, Demir 14, Mirc 3, Miklavčič 8, Stojkovič 19, Vedlin 3, Petrovič 11, Brolih 18, Želj 11

Ekipo Starš sta tokrat pomladila Lešnik in Štraus (v primerjavi s postavo, ki je igrala prejšnji krog na Pragerskem) a smo bili v povprečju še vedno več kot 10 let starejši od gostov. Kratka klop domačih od katerih so nekateri imeli trde/mehke noge še od treninga nogometa in se zaradi EMŠO-ta niso uspeli regenerirat ni kazala dobrih obetov proti aktuanemu prvaku. Tudi pogoji za igro niso bili optimalni zaradi pretople telovadnice. Je bila pa zato voda pod tuši osvežujoča.

Domači smo povedli s košem Ćirota a so gostje že v prvem napadu s trojko Želja prišli do vodstva. Sledi še kontra gostov in uspemo izenačit na 5 s tremi zadtetimi prostimi meti Potiska. Potem se je prednost prvakov konstantno povečevala s kontrami in praktično neoviranimi meti iz razdalje. Prvaki niso popuščali vse do konca tekme kljub visokem vodstvu. Med strelce so se vpisali vsi igralci obeh moštev.

Z dehidracijo smo se “spopadli” ob zvokih Modrijanov in Severine. Zato še pred nekaj urami nisem našel energije za to poročilo, ki ga bo, verjamem, dopolnil kdo od gostujoče ekipe.

Čestitke prvakom za zmago in veliko uspeha na F4.

3fko

1 odziv

  1. Battisti pravi:

    Še poged z nasprotne strani. Ob pogledu na ekipo Starš je evidentno, da to ni enaka ekipa, i je štartala v letošnjo ligo.Zdaj, zakaj in kaj je temu botrovalo, ni na meni, da sodim. Je pa res, da kljub izkušnjam in dolgoletni prisotnosti domačih v ligi PARKL prihaja v tej in še v kateri drugi ekipi do tako imenovane potrebe po spremembi. Odisno, kaj in če želiš biti konkurenčen oz s čim se misliš zadovoljiti?! Ekipa Starš je zelo tradicionalna ekipa, ki pa v petkovi tekmi ni bila dorasel nasprotnik predvsem zaradi naštetih dejavnikov, katere je že opisal 3fko. Še vedno znajo in želijo, a za višji nivo prve lige PARKl je tole premalo In če upoštevamo dejstvo, da letos Adecco niti ni prvi favorit za naslov, potem je nivo evidenten.Gostje so oddelali tekmo, kot bomo poskušali vsako in ne bomo kalkulirali nam ali pa drugim v prid. Radi se žogamo, kaj češ :) Staršam želim pravo in čimprejšnjo pot v smeri stare slave. Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja