Pražen krompir in salata

KK Starše Čiro : LENART 62 : 67 (34:35) (13:14, 281:21, 16:12, 12:20)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić):
Zelenko 2, Kaube 6, Šalamon 6, Manjevič 11, Dover 12, Pjevič 21, Fras, Dakovič 4.
Lenart ( trener Lovše):
Dokl, Zimec 8, Maguša 2, Niderl 2, Farkaš, Voglar 2, Fras 8, Šijanec 16, Senekar 24, Klemenšak 5, Lovše, Grušovnik.

Sodnika: Kereži, Fajt
Ptuj, 4.4.2015

Zastavljen cilj je dosežen. Prišli smo na F4, seveda za prvaka 😉 . Ne bom rekel, da nismo hoteli zmagati ali kaj podobnega. Še kako resno smo igrali in si seveda želeli zmage. V slačilnici smo se dogovorili kako igrati, samo, ko se tekma začne, dogovor iz minute v minuto plahni. Ne bom pisal kaj nam ne paše in zakaj smo tekmo na koncu izgubili. Problem je bil samo, da nismo igrali hitreje, kar krasi našo igro, to pa že itak vsi veste. Za počasnejšo pa nam manjka kilometrine. Imamo sicer igralce za uspešen napad na postavljeno obrambo. Sevada ja zaenkrat mladost in želja po košu še prevelika in to se nam pozna na takih tekmah. Bilo je čutiti v igralcih napetost in drugačno obnašanje pred tekmo kot je sicer. Razumljivo, mladi smo (so 😉 ) in zato jim ni kaj očitati. Kako je tekma potekala že itak veste, tisti ki pa niso bili na tekmi, pa so se že pozanimali, če so hoteli. Seveda vsi želijo prebrati na že vse povedano in videno kaj je vzrok poraza. Ja, na koncu pogovaorov slišim besede: »Saj so še mladi, še imajo čas«. Hehe, ok. Nam je pa v ponos, da na naše tekme, tekmeci prihajajo v popolnih postavah in če bi bilo možno imeti več kot 12 igralcev v ekipi, bi jih bilo verjetno še več 😉 . To si štejemo v čast in kar nekaj smeha je na ta račun v garderobi. Mi smo veseli, če se nas zbere 10. V tej sezoni max. 9, torej veste kako je razpoloženje v garderobi.

No naj vam vseeno izdam en vzrok poraza, ki sem ga izvedel na tribuni pri ogledu druge polfinalne tekme. Andrej je pred tekmo jedel za kosilo samo pražen krompir in salato. »Kako naj igram ?« se je spraševal pred zvestimi navijači (oče, mama). Smeh 😉

Čestitam Lenartu za zmago in dobro igro v finalu.

Mojim fantom pa resnično čestitam za celotno sezono in rezultat, ki smo ga dosegli. Prav nobene zamere na katerokoli tekmo jim ne morem očitati. Dobro so igrali in si priigrali spoštljiv renome ostalih tekmecev.

Kako bomo igrali na tekmi za tretje mesto. Ne vem. S tem naj se ubada nasprotnik.

Čestitam organizatorjem za super organiziran prvi del F4 – a. Verjamem, da bo enako v soboto,

LP Čiro

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja