Pragersko začelo z zmago

Pragersko: Črešnjevec  91:71  ( 25:15, 25:11, 17:21,24:24)

Pragersko: Šalamun 8, Žunko 2, Ravnihar 16, Kozar 9,Weiksler 5, Jeršič 6, Nečemer, Borkovič 10, Miklavčič 7, Godec 16, Čelan 12
Črešnjevec : Košir 6, Dolenc 4, Hauptman 21, Ledinek, Polajžer 6, Kocjančič T. 14, Florjančič 5, Kocjančič A. 15

Pa smo spet tam kjer smo začeli. V drugi ligi. Naš cilj v letošnji sezoni je, da imamo vsi podobno minutažo in da smo prvi. Zato se je trener Šešerko odločil, da bomo igrali Pasarelo po načinu  iz veteranskih turnirjev. In to v obeh polčasih. V vsaki ekipi je bil kak dober, kak visok in kak z trebuščkom.  Prva ekipa je začela odlično, hitro povedla 9:2, nato pa popustila, da so gostje na krilih Hauptmana izenačili, v končnici četrtine pa so spet stopili »na gas« in končali četrtino z prednostjo 10 točk.

Druga ekipa v kateri je bil tudi Jure, ki je po nekaj letih izpadel iz prve ekipe je nadaljevala še boljše in razliko povečala na 24 točk ob polčasu. Že so padale ideje o stotici, debate o tem, kdo ne bo hotel dati koša, da ne bo rabil prinesti gajbe. Te želje je razblinila kar prva ekipa, ki je z serijo zgrešenih metov in izgubljenih žog pustila gostom, da so se približali na – 12.

Znano je, da če gledaš nekaj en čas, da postaneš tudi sam podoben tistim , ki si jih gledal. Tako smo tudi člani druge ekipe kar nekaj časa mučili z gosti, vendar pa smo jih v končnici po treh Šabačkih podajah Godca, le uspeli premagat z kar lepo razliko.

Na Pragerskem zmeraj radi kaj pojemo in spijemo. Žal smo komaj po tekmi izvedeli , da je v drugi ligi navada, da obe ekipi  po tekmi kaj spijeta. Obljubljamo, da bomo na gostovanje na Črešnjevec nekaj prinesli.

Pragersko

 

2 odzivov

  1. Boris pravi:

    Bravo Bojči ,lepo napisano.Lahko bi se malo pohvalil,saj si imel omembe vredno minutažo in jo tudi lepo izkoristil.Drugače pa sproščena tekma.V drugo ligo smo prestopili prav zaradi tega ,da vsi igramo ,se imamo fajn in se ne obremenjujemo z izkupičkom zmag in porazov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja