Pragersko “močnejše”

Pragersko : Paloma 82:69, 23:20,20:12,22:21,17:16

Pragersko: Šalamun 4, Žunko 2, Ravnihar 24, Kozar 9, Nečemer 2, Prelog 11, Borkovič, 10, Miklavčič , Godec 15, Čelan 5
Paloma: Kikl 18, Dolšak 3, Nerat 11, Arzenšek, Breg 5, Vernik 2, Weldt 7, Kneževič 10, Stampfer 10, Mezgec 3

Najprej se moram opravičiti igralcem Rogaške , ker sem napisal, da so nas pretepli na zadnjim tekmi.  Po  videnem na tekmi proti Palomi, so nas samo božali. Res, da je Paloma posnela lep spot v želji po uvrstitvi v prvo ligo, vendar z  takšno grobostjo, sodi samo na kak turnir ob 70. obletnici zmage slovenskogoriške čete. Zato se po tekmi vprašam: Kam pelje ta Parkl? Je potrebno zmagat za vsako ceno? Mislim, da za ekipe , ki ne zmorejo rekreativnega igranja košarke, ki mislijo, da so tako dobre, da se lahko že kar prvo leto  uvrstijo v prvo ligo ni prostora v Parklu. Naj gredo igrat v SKL  ali kakšno divjo ligo. Nas, ki pa imamo radi košarko, pa pustite, da uživamo v igri in druženju. Kajti štirje  resno poškodovani igralci na eni tekmi, so pa le preveč za rekreativno ligo.

Paloma , se je pokazala kot čvrst nasprotnik. Vendar več, kot vodstva 2:1 niso zmogli. So pa nam celo tekmo dihali za ovratnik v razdalji 9-18 točk. Pri domačih so bil najbolj razpoloženi Miklavčič , Ravnihar 24 , ter Borkovič, ki se po poškodbi vrača v staro formo. Omeniti pa moram tudi  Kozarja, ki je kljub takšnemu udarcu v rebre, da ni mogel vreči niti na koš, odlično dirigiral v napadu,ter Godca, ki je skoraj pol tekme odigral na eni nogi. Pri gostih, pa je bil najbolj razpoložen Kikl z 18 točkami.

18 odzivov

 1. glinik pravi:

  Pisec bo sedaj razumel, zakaj sem proti Palomi napisal tak komentar … enako velja za veterana 😉
  Lp

 2. navijac pravi:

  Drugo leto bodo imeli mesnico za sponzorja;)

 3. Kingvader pravi:

  Pa kaj te jočete… Kaj daš to dobiš… Če igraš ti grobo bo nasprotnik igral enako… Se pa ste neki dedi… Al kaj je z vami

 4. glinik pravi:

  Ja res je, Oldstarsi in Pragercani smo znani po tem, da igramo najtrso in najagresivnejso igro, zato nam to nasprotne ekipe z enako mero vracejo :)

  Moj komentar pred meseci sploh ni bil namenjen ekipi Palome, namenjen je bil povsem drugim vpletenim akterjem. Glede na taksen buren odziv bi razumen clovek najprej pomisli na slabo vest podzavesti? Grobost ekipe vemo vsi, kdo bi jo naj kaznoval oz. omejeval. Ce ta oseba opravi svoje delo, je lahko ekipa “bolj groba”. V normalnih pogojih pac konca z “dvema igralcema”.

  Primaren cilj REKREATIVNE lige in posamezne tekme je tekma brez poskodb. Vecina igralcev mora slucajno tudi v sluzbo in poskodovan tezje ali nemogoce opravljas svoje dolznosti.

  Ce dolgoletni so udelezenci lige enotnega mnenja bo potem vsaj malo nekaj na tem, je tako?

  Lepo se imejte 😉

 5. Kingvader pravi:

  Zaj pa tak… Pikeci… Cilj rekreativne lige itd….. Bla bla bla…. Niso glavni ni tisti iz pragerskega in ne tisti iz sladkega vrha… Se vedno so tisti ki skrbijo za “red in čistočo” sodniki…. Tak da se samo njim zahvalite da imate 4 poškodovane igralce…. Ker če bi kerezi mel jajca ali muda ali po nemško ajer bi izključno številko 11 pri Palomi in domačim nastopajočim ki pri faulu niso meli kaj za iskat na igrišču… In rekreativna liga gor ali dol…. Če se držimo kao nekih pravil pri košarki se naj Pragersko drži jezik za zobmi…. Ker bi vrjetno bla večja škoda če bi se… Itd…. In tako naprej in drugače….

  • veteran pravi:

   Ni bil samo 11 buldožer, še večji tank ste imeli. Če si dobro videl so ali ste bili, pri tistem faulu tudi vsi igralci Palome na igrišču. Pa naj ma Kereži jajca. Če bi jih mel , bi vas blo pol manj ob koncu tekme.

 6. Kingvader pravi:

  In še nekaj… Če ste vi kaj… Dolgoletni udeleženci… So vaši euri več vredni kot vsi drugi al kak je to….??? Ste vi kaj več….????

 7. Nikola pravi:

  Ja sej – cilj rekreativne lige je plačaj in pusti zmagati očitno :) ma kaj bluzite fantje?! Z enako in še večjo mero vračate nazaj!!!

  by the way niste samo vi poškodovani….

 8. gambler pravi:

  Palomasi, bodite raje v dobrih odnosih z pragerskim, ker ce se oni slucajno kot na koncu drugi ( pac je rogaska objektivno, trenutno boljsa) ne odlocijo, da gredo v kfalifikacije za 1.ligo, bi to pomenilo, da bote vi kot tretji lahko igrali te kvalifikacije :))

 9. dast pravi:

  a ti si vrstni red prvih treh že določil kar 4 kroge pred koncem ;)?

 10. gambler pravi:

  Mas prav, se opravičujem Cirkovcem, oni bodo tretji ali drugi;))

 11. Battisti pravi:

  Lepo se mate “tu” :) :) :). Ampak samo eno zadevico. Mi Oldstarsi..sem prepričan, da bomo še nekomu malo zasolili zadevo. Pa če v eni tekmi, te pač v eni tekmi. :) :) Ajde…LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja