Pragersko do pomembne zmage

Pragersko : ŠD Cirkovce Tiskarna Ekart  84:77 (42:32) 21:19,21:13,22:20,20:25

Pragersko: Šalamun, Žunko, Ravnihar 26, Kozar 19, Prelog 2, Rojko 21, Jeršič 5, Nečemer, Borkovič, Miklavčič 3, Godec 8, Čelan
ŠD Cirkovce Tiskarna Ekart: Ketiš 3, Vidivič 6, Drevenšek 4, Pihler 15, Majal 12, Rojko, Holc 34, Ladič 3

Da bo tekam med Pragerčani in Cirkovčani napeta  so vedeli vsi napovedovalci za nagrado PEAK . In res je bilo tako. Pragerčani so na začetku hitro povedli za 8, vendar so Cirkovčani znali odgovorit in z trojko Holca preko cele polovice v zadnji sekundi zmanjšat na -2. V drugi četrtini  je razlika narasla na 10, predvsem po zaslugi razpoloženega Jeršiča.  Da se Cirkovčani ne nameravajo predat so nakazali že v tretji četrtini preko razpoloženega Holca (12) in Vidoviča (6) , toda kaj več kot na -6 jim ni uspelo priti, saj je Ravnihar (11)zadeval , prodiral in nato zaradi prekrškov odlično metal proste mete. Pa tudi Rojko je z dvema lepima košema nakazal, kaj pripravlja za zadnjo četrtino. Kot že nekaj zadnjih tekem, tudi tokrat ekipa Pragerskega poskrbi za napeto končnico. Na hitro povede za 14, nato pa nerazumljiv padec in Cirkovčani se približajo na točko. Takrat zadevo vzame v roke MVP Rojko (13) in z trojko ter tremi zaporednimi danimi koši , prepreči zmago gostov.

Moram pa omeniti, da so Cirkovčani odigrali odlično tekmo, kljub temu, da je njihov Rojko odigral samo nekaj minut.

1 odziv

  1. veteran pravi:

    Pozabil sem omeniti, da se je po daljši odsotnosti vrnil v ekipo Borkovič. Z nekaj ukradenimi žogami, je pokazal, da bo velika okrepitev v nadaljevanju sezone.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja