Picerija NONA boljša od bara Kaučič

KK NONA LENART : BAR KAUČIČ UTD.  71 : 50

NONA LENART :  Fras T. 15, Farkaš 7, Maguša 2, Erjavec, Klemenšak 5, Grušovnik 16, Šenekar 15, Rožanc 11
BAR KAUČIČ: Klemenčič 3, Hodnik A. 4, Vojsk 4, Čoh 8, Trunk 2, Mahorič 10, Kočevar 4, Hodnik Alen 4, Bijen 11

Športna dvorana Lenart, 80 gledalcev
Sodnika: Juhart, Ledinek

Po hudem porazu v Cirkovcah smo se domačini kar malo bali sobotne tekme. Tudi ob pogledu na igralski kader 30 minut pred tekmo ni vlival optimizma – ogrevalo se je 7 domačinov in 12 igralcev gostov. 10 minut pred tekmo sta prispela tudi sodnika, tako da smo lahko začeli po planu.

  1. Četrtina:  Glede na število igralcev v domači ekipi smo se odločili za conski način branjenja, kar je bil zadetek v polno. Gostje so vseh 40 minut imeli težave z organizacijo napada, met jim pa tudi ni stekel. Začeli smo dobro, imeli nekaj protinapadov, vendar jih nismo uspeli realizirati. Kljub temu smo si na koncu četrtine priigrali 9 točk naskoka.
  2. Četrtina: Potekala je v dokaj enakovredni igri obeh ekip. Domači smo ob odhodu Grušovnika na klop šepali v skoku, gostje pa v realizaciji napada. Odlično je v tem delu tekme odigral letošnji novinec v ekipi – Farkaš , ki je dosegel 7 točk v nekaj minutah. Z dobro igro je zadovoljil tudi svoje najbližje navijače.
  3. Četrtina: Četrtina, ki je odločila zmagovalca . Domačini smo z dobro obrambo in hitro igro naredili razliko 20 točk in jo nato rutinirano držali do zaklučka tekme.
  4. Četrtina: Dokaj izenačena igra obeh ekip, tekma se je končala z stiskom rok.

3. polčas:  Najprej sem bil zelo razočaran. Po končanem tuširanju pridem v bife in tam več nikogar od gostov. Presenečenje…..veliko presenečenje. Glede na to, da je Rajko Kaučič znan ljubitelj žlahtne kaplice, sem pričakoval, da boma skupaj spila vsaj kaki špricer. Nato pa je sledil tradicionalni program po tekmi…….najprej pivo, potem cviček, nato borovničke ……..tokrat malo prej, ker se je Frasu mudilo v MB. Presenečenje večera pripravi Farkaš-naroči si vodo. Le kaj je narobe s tem fantom, se sprašujemo vsi ostali, ki smo na špricerjih.  Zaključek 3. Polčasa je bil v poznih jutranjih urah….. Še zdaj ne vem, zakaj smo igrali ročni fuzbal??

DM

2 odzivov

  1. Battisti pravi:

    :) :) Top. :)

  2. RS10 pravi:

    Poro;ila pa so ze zaceli pisat kot stari izkuseni macki PARKL lige. Lep napredek :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja