Paloma do nove zmage

BAR KAUČIČ Utd. : PALOMA SLADKI VRH 68:77 (10:17, 21:25, 17:16, 20:19)

BAR KAUČIČ Utd.: Klemenčič 9, Bien S., Vojsk 2, Jakomini 3, Vodušek 17, Mahorič 7, Bien G. 25, Ačko 5. Trener: Bien Sašo
PALOMA SLADKI VRH: Kikl 5, Dolšak 6, Cehnar G. 5, Nerat 2, Arzenšek 3, Breg, Cehnar L. 18, Vernik 3, Weldt 8, Kneževič 5, Stampfer 21, Mezgec 1. Trener: Vernik Mitja

Sodnika: Zdravkovič, Juhart.

Tekmo so bolje pričeli gostje. V napadu so igrali potrpežljivo in predvsem učinkovito, kar je bila delno tudi posledica medle obrambe domačinov. Domačini smo imeli v prvem delu igre velike težave s trdo in agresivno obrambo gostov, tudi v organizaciji napada je bilo precej zmede. Posledično smo v prvem delu igre dosegli borih 10 točk.

V drugi četrtini se je igra razživela, doseženih je bilo veliko košev na obeh straneh. Kljub temu, da smo domači v tem delu igre zaigrali precej bolje v napadu, smo si priigrali še dodatne štiri točke zaostanka. Praktično nerešljiva uganka za obrambo domačih sta bila Cehnar L. in Stampfer, ki sta v tej četrtini dosegla 11 in 9 točk. Prednost gostov je tako ob polčasu znašala 11 točk.

V tretji četrtini je sledila mini ofenziva domačinov, rezultat smo uspeli znižati na vsega 5 točk. Sledila je serija 7 točk gostov, ki so tako spet ušli na varnih 10 točk razlike.

V zadnji četrtini domačim kljub vsem naporom ni uspelo tekme obrniti v svojo korist, čeprav je nekajkrat zadišalo po preobratu. Gostje so tako tekmo rutinirano pripeljali do konca, kljub poskusom domačih, ki so z obrambo po celem igrišču poskušali še zadnjič doseči preobrat, vendar se je tudi ta taktika izkazala za neuspešno.

Čestitke ekipi Palome za korektno odigrano tekmo, sodnikom za solidno opravljeno delo ter zanesljivi in dobro organizirani zapisnikarski mizi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja