Oldiči jim niso bili kos

 TED ŠD CIRKOVCE   80  : 52   ADECCO  OLDSTARS  ( 19:5,21:16,24:8,16:23 )

Sodnika : Močnik, Pirtovšek
Gledalcev : Holc in Ičo

TED ŠD CIRKOVCE : Majal 17, Radič 15, Pihler 14, Berič 8, Rojko 8 ,Drevenšek 7, Arnuš 6, Dobrajc 4, Ladič 1
ADECCO OLDSTARS : Glinik 15, Kolac 11, Šerbinek 8, Batisti 7, Zemljič 4, Bunta 3, Antolič 2, Šketa 2

Težko je pisati o tekmi, o kateri ni kaj dosti za pisati. Predvsem nas veseli dejstvo, da je tekma bila odigrana, da ni bilo poškodb in da je potekala v prijetnem vzdušju.

Pa gremo po vrsti.  Domačini smo že takoj na začetku tekme pokazali svoje namere. Dobra obramba ter hitra in učinkovita igra v napadu je botrovala hitri minuti odmora gostov. Vendar  gostom ni in ni steklo, mi pa smo prednost pridno večali. Doseženih 5 točk gostov v prvi četrtini je vsekakor premalo za dobro nadaljevanje tekme.Druga četrtina je postregla z boljšo igro gostov v napadu, vendar še vedno premalo za vidno zmanjšanje  rezultata. Pri domačih je v drugi četrtini največ (8) točk dosegel Majal. Ob polčasu je bila razlika +19 za domače. V tretji četrtini pa zo5 boljša obramba domačih ter slab napad gostov in razlika je vidno rastla. Mislim da je bila največja razlika +36. Vsekakor so gostje že vedeli, da z Cirkovcami to sezono ne bodo osvojili točk. Ko je že kazalo na polom ekipe iz MB so se  v zadnji četrtini gostje pobrali in zaigrali precej bolje.  V igro pri gostih  je vstopil tudi Battisti, ki je pokazal svojo mirno roko in v nekaj minutah zadel trico, za dve in dva prosta. Škoda da ni igral več, sicer poteka igre verjetno ne bi obrnil, bi pa dodal svežino, ki so jo  igralci Adeccota tako rabili. Omeniti velja odlično vodenje domače ekipe   M. Frangeža, ki je pripravil taktiko za to tekmo. Cirkovčane čaka 14 dnevni odmor, potem pa gremo na tekmo in pijačo v Bar Kaučič.

 

lp brko

5 odzivov

 1. TV pravi:

  Damirju se trening s prvo ekipo že obrestuje :) … za tekmo v pokalu “obljublja”, da bo še popravil statistiko v blokadah (predvsem nad določenim igralcem) in podajah. Lepo napreduje, čeprav pravi, da je letošnja sezona zanj …. :)

 2. Battisti pravi:

  Brko, mi smo treji polcas meli v Pizzerji Klara. Kje ste te vi bli?? :)

 3. brko pravi:

  Slaba koordinacija. Mi gremo po vsaki domači tekmi h Kurešu, ko smo šli ven nisem nobenega vašega videl, sem mislil da ste odšli.Ne vem ali ste šli pred nami ali za nami. To se ne sme več ponoviti. Moral bi te poklicati. Sorry

 4. vosek pravi:

  Cirkovčani letos očitno nimajo tretjega polčasa,zato pa so tolko boljši v prvih dveh….

 5. CGG10 pravi:

  Cirkovčani imamo vedno tretji polčas – sami ali v družbi nasprotnikov. V gosteh je odvisen od takratnih domačinov, povratne tekme pa so ogledalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja