NKBM brez skalpa

NKBM 64 : 74 MCA PRO  ( 11:20, 16:18, 16:8, 21:28)

NKBM: Marguč: 17, Brodnjak 18, Smaka 11, Pantelić 5, Ogner 8, Teraš 5
MCA Pro: Bruči 15, Kozar 4, Kneževič 14, Baltić12, Novak 5, Pihlar, Šabotič 18, Škobalj 3

Sodnika: Pirtovšek in Kranjc
Gledalcev 7

Ja nič, že tretja tekam zapored na kateri smo si nabrali velik zaostanek, nato dohiteli nasprotnika in pol ponovno popustili.

O tem da se nam ne piše nič kaj dobrega je bilo že vidno na segrevanju, dva igralca z toliko življenjske energije kot ravno oživljeni zombi, dva igralca čigar neumorno »lapanje« bi z lahkoto prekosilo kateri koli dve branjevki in pa celo par igralcev, ki so pokazali voljo in željo.

V prvi četrtini smo slabo začeli, vendar smo po parih minutah še malo popustili. Čeprav cona ni najbolj delovala je bila obramba za par razredov boljša kot pa napad, ki bolj spominjal na komedijo zmešnjav kot pa na kar koli drugega.

V drugi tretjini se je nadaljevala briljanta igra Bankirjev v napadu med tem ko so gostje imeli vedno majn težav z našo granitno consko obrambo. Proti koncu tretjine smo celo uspeli celo povezati par napadov in razliko znižali na znosnih 11 točk.

In je prišla, tista naša čuvena tretjina, tista v kateri končno pokažemo da nismo prvič obuli košarkaške copate. Z agresivno igro v obrambi ter hitrimi napadi smo nasprotnika ujeli in prehiteli. Ekipa MCA je v tej tretjini dosegla samo 8 točk, kar glede na njihovo kvaliteto kaže, da mi dejansko znamo igrat…ko nam pač je…

..in ko se lomi nasprotnika se zlomimo mi,  nepovezani napadi, izgubljene žoge, zapravljeni napadi  in brez potrebne energije v obrambi. Na koncu namesto naše zmage +10 za MCA. Glede na prikazano več kot zasluženo.  Tako kot  lani smo tudi letos ostali brez MCA skalpa, kot kaže nam ta ekipa pač ne leži.

V petek še Kidričevo, pol pa na višinske priprave, da z bombniki in hmeljevo kapljico okrepimo ekipni duh[vimeo id=”Enter video ID (eg. 10145153)” width=”600″ height=”350″]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja