“Napovedovalcem lahko namignem…”

Pragersko. Ptujska Gora 86: 68 ( 44:37; 23:20, 21:17, 25:15,17:13)

Pragersko: Šalamun 3, Žunko, Ravnihar 21, Kozar 17, Weiksler 8, Rojko, Jeršič 4, Nečemer 4, Bunta, Miklavčič 5, Godec 14, Čelan 10
Ptujska Gora: Frangež 6, Zupanič, Čelan 3, Rakovec 23, Skerbiš 6, Avguštin 18, Sledič 12

V tednu polnem presenečenj za igralce PEAK napovedi, je prišla tudi tekam v kateri so vsi stavili na domačine. In na koncu tudi dobili. Pragerčani , katere je zaradi premalega števila dresov vodil Borkovič, so kontrolirali rezultat skozi celo tekmo. Še več. Trener je lahko dal priložnost skoraj vsem igralcem v vsaki četrtini. Razumljivo, da tistim ki redno trenirajo več, kot tistim ki slučajno zaidejo na tekmo. V prvem polčasu sta pri domačih najbolje zadevala Kozar 11 in Godec 10, pri gostih pa neustavljiv Rakovec 18 od tega 4 trojke. V drugem polčasu pa je pri domačih 17 točk dal Ravnihar, pri gostih pa 12 Sledič.

Zaradi prevelikega števila igralcev, se je domači trener  odločil, da igralci , ki niso na tej tekmi zadeli, naslednjo tekmo počivajo. Odločitev je resda malo čudna, saj je med njimi tudi Rojko MVP novoletnega zaključka in tekme proti Cirkovcam. Ampak, kot so ugotovili igralci na  klopi , mu je »malo stoplo v glavo«. Kljub temu  lahko upamo le, da ponudba Brkota ni tako močna , da če pride igrat v Cirkovce,  mu v zameno, ne naredijo ceste čez hišo.

Smo pa bili priča izredni športni potezi Drameta, saj je ob nenadnem poslabšanju zdravja našega zapisničarja, nesebično priskočil na pomoč pri pisanju zapisnika. Hvala ti.

Sedaj nas čaka še prestavljena tekma proti Rogaški. Napovedovalcem lahko namignem, da gremo tako kot vselej po zmago, saj nam manjka točka iz prve tekme v boju za naslov prvaka in vnovični uvrstitvi v prvo ligo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja