Napoved 4 kroga lige PARKL

FB-Cover-PARKL-newsletter-2

Po 3 odigranem kolu, so KK Starše odigrale odlično tekmo in premagali KK Ruše, MB Vikingi v zadnjih minutah borbenega Čirota ter na papirju lahki zmagi KK Adeccota nad Rams-e ter ŠD Kidričevo nad KK Beltince. V 2 ligi so zmago iskali ŠD Ptujska Gora nad KD NONA Sobota ter jo po zanimivi in izenačeni igri na koncu dobili. Ter zmaga KK Adecco Oldstars nad KK Dornavo, zelo simpatično in borbeno ekipo, ki ji poveljuje šef lige PARKL Stanislav. V 4 krogu nas čaka par zanimivih tekem tako v 1. kot v 2. ligi ter vse ljubitelje pozivamo naj si jih gredo ogledat.

Pod okriljem TEKMA KROGA smo izbrali dve tekmi in povprašali ključne akterje kaj pričakujejo od same tekme in napovedi za samo tekmo.

1. Liga

V 1. ligi se bosta srečala rivala (zadnjih par sezon) MB Vikingi ter KK Adecco, pred samo tekmo smo povprašali igralce kaj pričakujejo od tekme. Ter obvezno ne smete zamudit tekme med KK Starše Čiro in KK Starše, kjer bodo podmladki imena KK Starše poskušali zmagat KK Starše. ŠD Kidričevo bo poskušalo podaljšat niz zmag nad KK Rušam ter KK Beltinci iščejo prvo zmago nad Rams.ov.

Napoved pred tekmo:

Menim, da bo tekma zelo težka, ker je Adecco kljub močni lanski zasedbi sel malo po nakupih po PARKL-u in to z zlatim American expressom. Vikingi smo proti lani izgubili na mladosti in hitrosti, a z veliko izkušenejšo ekipo, ki se lahko poskusi enakovredno kosati z našimi rivali odkar smo v ligi. Verjamem, da bomo ne glede na končen rezultat na parketu pustili švic, solze in kri. Pripravljamo pa tudi prijetno presenečenje, sicer za nase nasprotnike mogoče ne tako prijetno bo pa presenečenje( Aljaž Brodnjak, GM in PARKL ALL-STAR).

V soboto gremo na gostovanje k Vikingom, katerim veter v letošnji sezoni ne piha kot jim je v preteklih dveh sezonah. Na dosedanjih tekmah so imeli veliko oscilacij v igri. Upamo da bodo kompletni (pa da se jim pridruži končno naš dobri “stari”-the Rock Smakec). Sicer pa so kljub vsemu polni samozavesti (kar je seveda primerno za severne borce) ter polni “provokacij” preko socialnih omrežjih, kar nam je seveda zelo všeč in nam daje dodatno motivacijo. Zato se še posebej veselimo tega gostovanja (nekateri že komaj čakajo J) in druženja z njimi izven igrišča saj smo vsi stari znanci in kar dobri prijatelji. Ponavljam da to velja izven igrišča, ker na samem igrišču imamo fokus in cilj odigrati našo igro, katera se je v letošnjem letu dvignila za kako prestavo višje. Pričakujemo da bodo svoje besede iz socialnih omrežij prenesli tudi na igrišče ter da bo tekma zanimiva tudi za gledalce (Robi Stojković, KK Adecco).

Preostale tekem 2. korga 1. PARKL LIge Datum  
ŠD Kidričevo : KK Ruše 30.11.2018 ob 20:45 h ŠD Kidričevo
KK Beltinci : Rams 01.12.2018 ob 13:00 h OŠ Murska Sobota 1
KK Beltinci : ŠD Kidričevo 01.12.2018 ob 19:30 h II. gimnazija MB
KK Starše Čiro : KK Starše 02.12.2018 ob 16:00 h OŠ Starše

2. Liga

V 2. ligi PARKL nas čaka lokalni derbi med ŠD Ptujska Gora ter KK Haloze in s tem naziv trenutno najboljše ekipe v mestu. KK Sladki Vrh bo iskal prvo zmago proti domačinom KK Miklavž, kjer bodo mladi fantje poskušali ponovit igro iz prejšnjega kola ter KK Adecco Oldstars podaljšat niz zmag na štiri.

Napoved pred tekmo:

Po garaški tekmi v prejšnjem kolu proti Soboti si tokrat ponovno obetamo težko tekmo, le da nas bo na srečanju zagotovo več kot pet. Ekipo Haloz poznamo, saj so v njej igralci večinoma iz domačega okolja, še bolje pa oni poznajo nas, saj nas na domačih tekmah vedno spremljajo iz tribune. Od gostov pričakujemo hitro igro z veliko prodori in meti izza črte, mi pa imamo svojo računico in gremo kot vedno na zmago.

Vabljeni vsi ljubitelji košarke na prvi lokalni derbi lige PARKL (Gregor Vedlin, ŠD Ptujska Gora).

Obeta se nam izjemno zanimiva tekma, ki bo naša prva uradna proti ekipi Ptujske Gore pod okriljem lige PARKL. Ne glede na to, da se oboji med seboj dobro poznamo, tako na igrišču kot tudi izven njega. Ne samo to, nekaj naših igralcev je v prejšnjih sezonah celo igralo pri tekmecih, naš trener pa nekdaj celo vodil njihovo ekipo, zato večjih presenečenj ne bi smelo biti. Oboji želimo nadaljevati z dobro formo ter predvsem pokazati, kdo je gospodar v Halozah. Zato derbija enostavno ne smete zamuditi (Frangež Simon, KK HALOZE-Žolger).

Preostale tekem 2. korga 2. PARKL LIge Datum  
ŠD Ptujska Gora : KK Haloze 30.11.2018 ob 19:50 h OŠ Majšperk
KK Miklavž : KK Sladki Vrh 01.12.2018 ob 18:00 h OŠ Miklavž
KD NONA Sobota : Adecco Oldstars 01.12.2018 ob 20:00 h OŠ 3 Murska Sobota

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja