Nagradna igra PARKL nostradamus – PEAKtip

Namen igre je tekmovanje sodelujočih, kdo bo ugotovil več pravilnih rezultatov skozi celotno sezono oz. njen posamezni del. Igra se poimenuje po sponzorju in doda se pomenska beseda, »tip« #PEAKtip. Alternativno poimenovanje je PARKL nostradamus, PARKL napovedovanje,..

Pravilni rezultati se točkujejo, točke se seštevajo. Na koncu tedna (kola) se objavi najboljše, najboljše se objavi tudi za druge zaključene dele tekmovanja (npr. vsak mesec, za pokal, itd…) Končni zmagovalec igre je posameznik z največ osvojenimi točkami po zadnji tekmi finalnega turnirja. Nagrade za končnega in vmesne zmagovalce zagotovi sponzor. Nagrade bodo objavljene na spletni strani parkl.si.

Pravila sodelovanja v PEAKtip igri:

Pogoj za sodelovanje je registracija uporabnika Registracija se opravi preko spletne strani. Pri registraciji si posameznik izbere uporabniško ime, potrebuje pa tudi veljavni naslov e-pošte, kamor mu sistem avtomatsko pošlje geslo. Po opravljeni registraciji se posameznik vpiše na spletno stran z izbranim uporabniškim imenom in geslom (poslanim na mail). Geslo in ostale podatke lahko vsak vpisani uporabnik spreminja v svojem profilu na spletni strani.

Le prijavljen uporabnik lahko napoveduje rezultate in odgovarja na vprašanja.

Stava na posamezno tekmo se lahko odda najkasneje 15 minut pred začetkom tekme. Napovedujete lahko rezultate tekem, ki so že vpisane v razpored tekem. Praviloma se tekme za tekoči teden dodajo najkasneje v ponedeljek do 10. ure razen za tekme, ki se naknadno prestavijo tekom tedna.

Poleg napovedovanja rezultatov lahko v igri zbirate točke tudi na posebna vprašanja, ki bodo povezana s tekmovanjem lige PARKL oz. tudi drugih košarkarskih lig. (npr. Kdo bo v naslednjem krogu dal več košev, Igralec A ali Igralec B) Vprašanja za prihodnje kolo se objavijo najkasneje v ponedeljek ob 10. uri. V vsakem tednu se objavita največ 2 vprašanja.

Točkovanje za napovedovanje rezultata tekem PARKL je sledeče:

  • Pravilno napovedan končni zmagovalec tekme: 2 točki
  • Pravilno napovedana razlika in zmagovalec tekme: 4 točke
  • Pravilno napovedan zmagovalec in točen rezultat tekme: 5 točk

Točkovanje vprašanj se objavi ob postavljenem vprašanju, praviloma pa je pravilen odgovor vreden med 1 ali 2 točki, le izjemoma je lahko 3 točke.

Objava nagrad sledi naknadno.

Prvo začetno žrebanje nagrad bo potekalo 10. januarja med vsemi, ki se boste registrirali na spletni strani za sodelovanje v nostradamusu (do 8. januarja) V žrebu bomo upoštevali tudi vsi, ki se boste do 8. januarja prijavili na PARKL E-novice. Prijavite se lahko tukaj

 

1 odziv

  1. 4. 1. 2015

    […] zanimiv pa bo pokalni vikend s tekmami osmine finala. Več kot primeren čas, da začnete z igro napovedovanja PEAKtip. Registrirajte se, prijavite in začnite. V tem tednu nas čaka rekordnih 13 tekem in veliko […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja