Mladost včasih ni dovolj

KPŠ : KK Pragersko 54 : 66 (22 : 26) (11:15, 11:11, 11:19, 21:21)

KPŠ: Rus, Ferme, Novak M. 7, Koprivc, Horvat 14, Kotnik M. 4, Novak I. 22, Kotnik A. 7

KK Pragersko: Šalamun 3, Čelan, Ravnihar 26, Kozar 9, Žunko, Miklavčič 2, Rojko 1, Borkovič 10, Godec 9, Mohorko 6

Sodnika: Kereži, Fajt

Nedelja, 22.12.2013

Športna dvorana Gimnazija Ptuj

 

Zaradi sobotnih dogodkov v športni dvorani Gimnazije smo bili študentje primorani prestaviti tekmo 5. kola na nedeljsko jutro (za nekatere je skoraj še vedno potekala sobotna noč).
Na obeh straneh je bil začetek počasen, ampak sta ekipi malo po malo našli svoj ritem tako v napadu kot tudi v obrambi. To pokaže tudi rezultat ob polčasu (22:26). Prva polovica tekme je bila izenačena, le da smo domači delali preveč neizsiljenih napak, kar pa so gostje s pridom izkoriščali, tako da so imeli ob odmoru 4 točke prednosti. Kot že večkrat je bila tretja četrtina usodna za domačo ekipo. Še vedno smo igrali dobro obrambo, ampak napad pa nikakor ni stekel. Ker od zunaj nismo zadeli praktično nič, smo poskušali s prodori, kar pa so gostje pridno zaustavljali z zapiranjem rakete. Potem je sledila spet podaja ven in nov zgrešen met. V zadnjo četrtino so se tako gostje podali z 12 točkami naskoka in so to razliko obdržali tudi do konca tekme.

Tekma je potekala v zelo sproščenem in športnem vzdušju, tudi sojenje je bilo korektno. Gostom se zahvaljujemo za dobro igro in se vidimo prihodnjič.

Lep pozdrav, M

2 odzivov

  1. boris šešerko pravi:

    Čeprav je bil neugoden termin za obe ekipi,mislim da smo oboji odigrali po svojih najboljših močeh.Večina nas ima že familijo in smo bili tokrat v majhni prednosti ker smo soboto večer in noč preživeli doma. Za študente pa : saj se še spomnimo tovariši…
    Hvala tudi vam, da ste (nekateri) šli v soboto v “life” in nam nekoliko olajšali delo
    Domače tekme igramo ob četrtkih,mogoče povratno prestavimo na nedeljo. lp

  2. veteran pravi:

    Kot pri Rudiju Carelu. V prvem kolo še zadnji, zdaj že prvi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja