MCAPRO minimalno ugnal bankirje in se bo boril za naslov prvaka

Rače, 5. april 2014; Polfinale na zaključnem turnirju PARKL
Sodnika: Kereži, Juhart

NKBM:  Marguč 5, Brodnjak 8, Premuž 4, Ribič 20, Smaka 12, Teraš 16, Repina 2, Pantelić 1, Ogner, Kavčič7

MCA Pro: Karlo 13, Kneževič 2, Brući 33, Novak 3, Pihlar 15, Sabotič 2, Kozar 1

NKBM – MCAPRO  68:69 (11:13, 14:21, 17:16, 26:19)

MCA pro je, kot vodilno moštvo po rednem delu, zagotovo veljalo za favorita, vendar smo tudi bankirji imeli svoje načrte. Obe moštvi sta v tekmo stopili dokaj nervozno kar se je poznalo po zgrešenih zicerih ter slabih podajah na obeh straneh in nizkem rezultatu po končani prvi četrtini.

V drugi četrtini so se MCA-jevci prvič odlepili. Kljub temu je bil naš načrt dobro opažen z consko obrambo ter hitro igro prit do lahkih košev, ter utrudit njihovo “centrsko” linijo. Načrt se ni v celoti posrečil, saj so nasprotniki dobili preveč skokov v napadu, naše gibanje v napadu pa tudi ni bilo takšno kot smo si ga želeli. MCA-jevci so polnili raketo mi pa zaman iskali razpoloženega igralca, kateri bi povezal par uspešnih metov za tri točke .
Kljub zaostanku smo se dogovorili da se držimo našega načrta. V tretji četrtini smo se večkrat približali na 4 oz 5 točk zaostanka vendar so nasprotniki vedno imeli pripravljen odgovor.
V zadnji četrtini smo tudi prišli do vodstva, vendar smo vodstvo kaj hitro izpustili iz rok in  kljub dvema norima trojkama na koncu tekme nismo uspela izsiliti niti podaljška.
In to je to!
RS

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja