Lenart z novo zmago

Lenart: Črešnjevec   86:70 (19:18, 23:19, 24:15, 20:18)

Lenart: Šenekar 19, Fras 5, Farkaš 2, Šijanec 23, Klemenšak 4, Kogler 10, Grušovnik 4, Zimic 18, Erjavec, Dokl.
Črešnjevec: Rozman 6, Dolenc 4, Košir 10, Hauptman 32, Kugl6, Kocijančič A. 14

Sodnika:   Juhart, Pritovšek

V petek 21.2. 2014 smo se doma pomerili z vedno neugodno ekipo iz Črešnjevca. Gostov je bilo 6 nas domačinov pa 10. Vse četrtine so bile enakovredne in zelo podobne. Tekmo bi lahko opisal v enem stavku. Lenart v coni, Črešnjevec šutira.

Tekmo smo začeli zelo izenačeno in v prvi četrtini si nobena od ekip ni priigrala večje prednosti. Domače je v začetku tekme presenetil Kocijančič z meti za 3. Točke. Prvo četrtino smo domačini dobili za eno točko.

Druga četrtina je potekala v podobnem stilu kot prva. Domačini v conski obrambi, Črešnjevec pa preko Hauptmana in Kocijančiča prodira in zadeva od daleč. Korak z njimi sta v tej četrtini držala Šenekar ( 3 trojke) in Šijanec z vsak po 9 točkami.

Ob polčasu torej vodstvo za domače. Med polčasom sledi kot vedno tradicionalen nastop naše plesne skupine.

Tretja četrtina je bila odločilna. Tu smo domači dobili tekmo. Na krilih Zimica (12 točk) in Klemenšaka ( 4 točke) smo dobili ta del tekme za 9 točk in naredili varno razliko. Hauptmana smo preveč puščali samega kar je v tem delu tekme izkoristil in dosegel 13 točk. Sledil mu je Košir z šestimi in to je bilo to v tej četrtini.

Četrte četrtine se bolj slabo spomnim, ampak je bila ista kot vse ostale. Razen ena akcija mi je ostala v spominu, ko je Kogler poletel preko obrambe Črešnjevca in se skoraj usedel na ring. Res dobro zabijanje.

Po tuširanju pridemo gor in nikogar iz Črešnjevca ni bilo več nikjer, da bi kako rekli ali pa spili. To nam je bilo malo čudno glede na to, da je bil petek in da Črešnjevec ravno ne slovi po tem, da takoj odleti domov. Kaj te veš mogoče pa so morali it na plesne z boljšimi polovicami.

Peta četrtina je bila za nas tokrat malo drugačna. Ostali smo aktivni tudi po sami tekmi. Ostal nam je višek energije in smo ugotovili, da če nam ne uspe prit v prvo ligo, bomo šli v amatersko pikado ligo. Metali smo za runde.  Eni niso zapravili nič eni pa vse 😉

Lep pozdrav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja