Veseli oblački zaključili z zmago

Veseli oblački : Lenart  77:63 (16:14, 16:16, 17:11, 28:22) 

Veseli oblački: Marguč 17, Smaka 25, Ribič 16, Ogner 2, Bujagič 9, Šulek 2, Kaučič 1, Kancler 3
KK Ajdas Lenart: Farkaš 3, Fras 3, Šijanec 2, Šenekar 28, Klemenšak 6, Lovše 12, Zimic 9

Sodnika: Ploj, Senekovič
Gledalcev 4

V glavnem, tekam ki ni odločala on ničemer, morda smo bili mi malo bolj zagriženi, ker smo se želeli maščevali za poraz v Lenartu tako da smo šli v tekmo s ciljem da si lepo razporedimo minute ter da sezono zaključimo z zmago. Tekma je minila v bolj ali manj športnem vzdušju, bil je en manjši incident vendar  pa je izkušeni sodnik Ploj hitro spravil tekmo pod kontrolo.

1) Pred 20timi leti je No 23 napisal I am back, nekako tako smo tudi mi začeli tekmo saj se je prvič letos v prvi petki prestavila naša 23tka, sezona povna poškodb ter sedenja na dveh ali celo treh stolčkih je terjala svoj davek. Izenačena prva četrtina, nobena ekipa si ni priigrala višjega vodstva in razigran Šenekar, zadeval je vse kar se od njega pričakuje in še kaj več, na strani Oblačkov delno razpoložena Marguč in Ribič

2) Druga četrtina se je odvijala podobno kot prva, razigran Šenekar pri gostih pri domačih pa Smaka, solidni obrambi na obeh straneh nekaj izgubljenih žog in pa, skoraj da play by play  komentar dogajanja tekme s strani gostujočega igralca No15. V igro še vedno ni vstopil bivši steber  Bankirjev Šijanec aka švicko.

3) Obe ekipi sta lepo rotirali igralce, vendar pa je osamljenemu Šenekarju počasi začelo zmanjkovat goriva, morda je k temu pripomogla agresivnejša obramba Marguča al pa je človek mel kak špil po tekmi pa se je malo šparal, kdo bi vedel. V glavnem v tem delu končno malo občutnejša prednost za domačine.

4) Zadnjih deset minut sezone, smo dobili domačini za 6 točk in mirno pripeljali tekmo do konca.  Malo razočarano smo gledali po parkirišču po tekmi saj se nam gostujoča ekipa ni pridružila v tretjem polčasu, tako da smo ostali sami z gajbo, ter zanesljivo dobili še tretji polčas. Ekipi Lenarta pa želimo srečo na zaključnem turnirju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja