Krstna zmaga KK Palome

KK PALOMA – BAR KAUČIČ 51:45(12:7, 13:14, 13:9, 13:15)

Strelci: Kikl Martin:7, Mezgec Jani:2, Cehnar Grega:6, Nerat Nejc:4, Arzensek Matej:2, Breg Mario:3, Cehnar Luka:17, Dolsak Alen:0, Weldt Boštjan10, Knezevic Sinisa:0

Datum: 15.11.2014
Dvorana: OŠ Sladki Vrh
Gledalcev: 20
Tako in začelo se je. Prva tekma v letošnji sezoni in s tem tudi krstna tekma za KK PALOMO v novem okolju PARKL-a, v katerem upamo, da bomo ostali še kar nekaj let in se tudi dobro razumeli ter pozabavali z ostalimi člani! Seveda zraven tekmovanja in neizprosne borbe za preboj v 1. Ligo.

Po izvedenem sodniškem metu se je igra pričela. 1. četrtino smo domačini začeli kar obetavno in v prvih nekaj minutah odigrali res kakovostno obrambo in nasprotniku dovolili zelo malo košev, ki pa jih tudi sami nismo znali vseh izkoristit. Rezultat je hitro že kazal 12:4 za domačine in na čase je kazalo kot, da bo tekma dokaj lahko dobljena. Ampak kakor hitro smo popustili v obrambi se je nasprotnik uspel približat. Z zadeto trojko se je četrtina končala 12:7 za domače. Zaradi številnih menjav in rotacij in pa seveda še ne uigranosti domače ekipe so gostje kaj hitro pokazali, da so korekten nasprotnik in drugo četrtino dobili 13:14. Tako smo na polčas odšli z rezultatom 25:21 za domačine. V 3. četrtini smo domači ponovno strnili vrste in odigrali obrambo kot se spodobi, ter dobili četrtino z rezultatom 13:9. V zadnjo četrtino smo tako vstopili z osmimi točkami prednosti in kaj hitro smo prednost še povečali, ki je bila na čase že okoli 14-16 točk! Ampak vsak trenutek nezbranosti in ne zagnanosti se kaj hitro kaznuje! Tako so gostje do 5 minut pred koncem prišli na vsega točko razlike! Nato pa smo domačini ponovno z nekaj dobrimi obrambami in hitrimi koši prišli do želene varne razlike. Proti koncu je bilo tudi nekaj nervoznih trenutkov, tako da smo videli tudi 2 tehnični napaki pri gostih, igralca Bien Gregorja in s tem izključitev! Od tukaj naprej pa smo tekmo varno pripeljali do konca in tako prišli do želene krstne zmage, na prvi tekmi v novem okolju! Seveda pa še imamo marsikaj za izboljšat in popravit v naši igri! Zato že nestrpno pričakujemo naslednjo tekmo!

Čestitamo nasprotnikom za borbeno in kljub tehničnim ”fer” tekmo!
Pohvalili bi tudi oba sodnika, ki sta tekmo uspešno vodila do konca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja