KK Rače – KK Starše Čiro, 52 – 92

Rače, 21.11.2012;

KK Rače – KK Starše Čiro, 52 : 92 (26:55) (10:30, 16:25, 15:16, 13:21)

Rače: Gradišnik 8, Lukman, Galuf 8, MegličB. 7, Fingušt 4, Štumberger 12, Begič, Jarc, Hameršak 13

Starše Čiro: Zelenko 4, Kaube 11, Šalamun 4, Manjevič 23, Dover 14, Pjevič 12, Karahmet 12, Dakovič 8, Valcl 4

Gostje so vodili od prve do zadnje minute in uigrana ekipa Starše Čiro ter njihov trener Besedič niso prepuščali prav nič naključju v 1. tekmi 2. lige PARKL v novi sezoni. Nov trener domačih Felbar Andrej ni našel zmagovalne postave v sicer spremenjeni, a nič kaj oslabljeni ekipi iz Rač. Dolg staž v PARKL-u pač pomeni tudi vse težave, ki jih leta pač prinesejo 😉 in želja ter volja proti tako uigrani in dokazovanja željni mladi ekipi Starše Čiro pač ne more biti dovolj.

Kot rečeno, dominacija gostov v vseh prvinah bo še marsikateri ekipi delala preglavice in po naših izkušnjah iz 1. lige, bi njihova ekipa z lahkoto igrala tudi v 1.ligaški eliti ( in verjamem, da drugo leto tudi bo).
Domačim ostane celjenje čustvenih ran, črta pod računom sinočnjega izkupička in popravek napak za naslednjo srečanje z Adecco Oldiči – čeprav koliko poznam nekaj patronov iz njihove ekipe, so po kakovosti daleč od nicknama, ki so si ga nadeli.

Obljubljamo pa naslednjo sredo v Framu zanimivo srečanje, saj motiva za 1. zmago Rač gotovo ne manjka!

Gotof je!

3 odzivov

 1. Battisti pravi:

  Kultn komentar tekme. :).

 2. dLOOKman pravi:

  Vzamem kot pohvalo. Sicer pa je vsako leto govora o komentarjih tekem in nekateri še par stavkov ne želijo spraviti skupaj. Računam in apeliram na vse, da striktno držimo dogovora in vsaj malo prenesemo dogajanje s srečanja na web.
  Zdaj pa pred ekran in navijat! No, razen Pg in Kd

 3. bostjan pravi:

  Še ena pohvala! Za komentar, vse prejšnje in tvoj apel na druge…. Se mu pridružujem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja