KK Črešnjevec – KMO Dornava 98 -70

Tekma 9. kola – 2. liga;

Črešnjevec, 30.1.2012

Sodnika: Topolinjak, Močnik

KK Črešnjevec – KMO Dornava 98 : 70 (15:12, 28:27, 24:21, 31:10)

KK Črešnjevec: Dolenc (8), Kocijančič T. (14), Kocijančič A. (19), Krajnčič (1), Hauptman (23), Kugl (3), Florjančič (31), Rozman, Gajšt

KMO Dornava: Mahorič (19), Kocjančič (8), Jakelj (20), Vojsk (11), Veselič M. (3), Črnjavič (5), Ljubec, Duh (2), Kekec, Kancler, Ačko (2)

Tekma se je za domače dobro začela z rezultatom 9:2 vendar smo slabo pokrili od koša bolj oddajene igralce Dornave in dopustili da so gostje do konca četrtine zmanjšali razliko na 3 točke.

V drugi četrtini gostje skoraj da niso zgrešili, k sreči je padlo tudi nekaj trojk v njihov koš. Proti koncu so Dornavčani povsem popustili, preveč vroče krvi in nestrinjanja z sodnikoma so pripeljali do končnega izida +28 za Črešnjevec. V zadnji četrtini se je razigral Florjančič in dosegel 20 od svojih 31 točk v zadnjih desetih minutah. Temperamentni Jakelj pa je Črešnjecu povzoočil največ težav v obrambi z 20 doseženimi točkami. Mahorič (19) in Vojsk (11) sta polek Jaklja edina presegla mejo 10 točk. Pri črešnjevcu pa Haptman z odličnim prenosom žoge z 23 točkami, brata Kocjijančič pa skupaj 33 točk. Vodstvo ekipe iz Črešnjevca je tokrat dobro opravil poškodovani Košir. Sojenje je bilo dobro in enakovredno za obe strani, zapisnikarska miza pa brez večjih zapletov.

LR

[toggle title=”Sponzorji ekipe Črešnjevec”]Go-Trans, RTC Trije Kralji, Impol d.o.o., Transport Soršak, KS Črešnjevec, Posredništvo ATG[/toggle]

5 odzivov

 1. LiMuBai pravi:

  No, o sojenju bi se dalo debatiri =)
  Je pa bilo zanimivo, da v prvem polčasu sta to delo opravila malce slabše – bi rekel na škodo gostujoče ekipe ampak so bili gostujoči igralci rezultatsko nekje skupaj. V drugem polčasu sta na proteste gostujoče ekipe se popravila v sojenju, ampak bi bilo mogoče boljše, če bi sodila tako kot prej – slabše 😀 Vsaj na rezultat gledano. Malo za šalo, malo za res…Dobro je bilo, mladi si nabirajo minutaže in izkušnje. Čestitke za zmago sevjeda! =)

 2. rok pravi:

  Bila je lepa tekma,…pohvalno kako Dornava vključuje mladino in gradi ekipo za naprej…
  Kar se tiče pa sojenja, je pač to vedno tak tak…
  Verjamem da sodniki delajo svoje delo dobro, pač ne moreš vedno vsakemu ugodit….
  Se pa Črešnjevčani strinjamo, da je Dornava ena izmed najbolj simpatičnih ekip in upamo da se bomo še naprej srečevali, sploh v tretjem polčasu, čeprav nam zaradi pomanjaknja časa (beri recesija) ni uspelo priredit tretjega polčasa tako kot smo si zamislili in tako kot smo ga bili deležni v Dornavi….Obljubimo pa drugo leto da sigurno…..
  Navija pa Črešnjevec za Dornavo še naprej…
  Je pa nekaj slik od včerajšnje tekme vidnih na facebook strani našega “COACH”a….

 3. maslo pravi:

  Kot je že poevdal LimuBai, bi se o sojenju dalo debatirati. 2 (ja, dve) osebni napaki v celem prvem polčasu na strani domačinov ? :) Niti enih 3 sekund v celi tekmi? :) In še kopica dobrih komentarjev sodnikov – če me še enkrat pogledaš bo TN, ne bom ti žvižgal faula, Timeout je, moraš biti pri klopi…
  Drugače pa vas držimo za besedo za drugo leto, škoda le to, da je tekma bila med tednom. :)
  Čestitke domačinom za zasluženo zmago in tudi Dornava navija za Črešnjevec.
  Aja, pa dajte zakurit dvorano do drugega leta, malo je mrzlo, mogoče je zato sodnikoma zmrznil fučkec. :)

 4. rok pravi:

  to pa se strinjam s tabo….
  sicer res da je še nekaj malega za plačat v decembru pa cel januar, samo to ne pomeni da je mrzlo v telovadnici tako da sem se komaj zunaj ob mrzli “kupici” zagrel….;)
  Če ne bi bilo med tednom, bi šli še k meni v klet, je tudi tam malo bolj toplo, kot je bilo v telovadnici…;)
  Ej po pravici povedano, sta pa bila s sodnikom prav simpatična :)
  Je pa prvič da sta nam ta dva sodnika sodila :)

 5. LiMuBai pravi:

  Ne, saj je blo super. Res je, da je malce mrzlo že zunaj in je tudi to malce botrovalo krajšemu tretjemu polčasu 😉
  @maslo – za tebe pa itk ne vem, kaj bi rad. Kaj ti je všeč sodnik? Če si ga res celi cajt zijal. Saj ni čudno, da se pol naši ne upajo tuširati, tax ko se ti 😀 😀
  Joke 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja