Kidričevo – MCAPRO, 67 – 80

Športna dvorana Kidričevo, 1.3.2013

ŠDK – MCApro  67 :80 (13:23, 12:17, 18:20, 26:20)

 ŠDK: Vogrinc 3, Turk 13, Sevšek 2, Jordan, Mesarič 11, Školnik 12, Bek 26

 MCApro: Tadina, Bujagič 3, Kozar 2, Kneževič 17, Novak 2, Črešnik 4, Planinšec 11, Karlo 16, Auer 25, Kočevar

Ko je Bek zadel trojko in zatem položil za 5:1 smo si mislili, da bo šlo. Pa smo se zmotili. To je bilo tudi edino domače vodstvo. Šut ni stekel, v prvem polčasu smo zmetali verjetno 30 žog mimo, na drugi strani pa so gostje zadevali iz vseh položajev in le večali svojo prednost.

Prednjačila sta Auer in Kneževič iz razdalje ter Karlo po globini. Novak tokrat ni bil nevaren za koš je pa dirigiral svoje moštvo kot je treba. Pri ŠDK je Jordan žal ponovil poškodbo kolena in tekma ter sezona je bila zanj zaključena že po uvodnih minutah. Kidričani letos res nimamo sreče – vsi smo polomljeni in smo srečni že če zberemo ekipo za tekme. Tako je svojih nekaj minut tokrat dobil tudi trener Sevšek in jih tudi izkoristil z lepim prodorom skozi gostujočo raketo. Ko je v zadnji četrtini Branko zrotiral nekaj igralcev smo se Kidričani po nekaj trojkah Školnika in Beka približali iz 20+ na 12, a več kot to ni šlo. Kar se obrambe tiče so gostje po večini igrali cono, domačini pa moža. Na tribunah je bilo opaziti Adeccovce in KPŠ. Sodnika Topolinjak in Juhart pa sta odsodila bolj bogo a nista vplivala na končni rezultat. Naslednji nasprotnik ŠDKja je NovaKBM, MCApro pa se bo stepel s Staršami.

ŠDK

2 odzivov

  1. nejco pravi:

    Za naše dobre prijatelje iz kidricevega smov petek rezervirali atilo.dali polog za pijačo,jedačo in plesalke tam v zadnjem delu. O kreditih,ki jih bomo prenesli na slabo banko pa se bomo pogovarjali;)

  2. happysanta pravi:

    Nejco, ni slab nactr ne. samo zdaj ko so nam zrusli zadnji svetilnik postenja ne vem ce bo kaj s slabo banko tak da idi se na kak sestanek v Graz da bos lahko pokril racun :-):-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja