Glasuj za igralce na AllStar tekmi v Lenartu

V soboto, 29. marca se bo v Lenartu odvijal prva AllStar tekma po dolgem času v sklopu lige PARKL.  Potem, ko so predstavniki ekip izbrali prve peterke lahko dodatne igralce (po 5 v vsaki ekipi ) izberete vi s pomočjo glasovanja. Glaszujete lahko za 5 igralcev v vsako ekipo. Glasujete lahko vsakih 24 ur do konca glasovanja, ki bo v nedeljo.  Klikni na spodnjo fotografijo za dostop do glasovanja.

Do glasovanja za All Star!

parkl-allstar-foto

7 odzivov

 1. Battisti pravi:

  Tole pa moram res pohvalit. Ta način je enostavno ODLIČEN! Napredujemo :) !

  • RS10 pravi:

   Z Margučem sva zajebal malo kar se tiče nominacji ( za lastno ekipo), smo edina ekipa ki nima nobenega igralca na glasovanju :/

 2. glasovalec pravi:

  Ta A. Horvat pa mora bit neka znana faca. Skoraj bo mel tlko glasov kot cela druga ekipa :)

 3. Battisti pravi:

  Zdravo. Ker se glasovanje pocasi koncuje zelo lepo naprosam tiste, ki ste morebitni kandidati in v nobenem primeru NE boste sodelovali na All Staru, da to sporocite. Namrec, veliko organizacije glede dresov in ostale logistike stoji za vsem tem in potrebujemo dolocen cas. Upam, da razumete. Hvala

  • j.s pravi:

   Pozdravljen. Mi imamo na isti dan F4 v Radencih tako da naju z Perotom zal ne bo na tekmi. No, Perota ne bo;) Pridema pa na cago. Ce pride vsaj 10% tlko ljudi kot je glasovalo, bo to vredi caga :) Lp. Sijanec.

   • RS10 pravi:

    Ja tam odigraš en polčas pol pa prideš na all star tekmo :)

    Nega panike samo zorganizirat se je potrebno 😛

    Drugič pa prej povejta da ne glasujem za vaju, če nimata namena prit 😀

    • j.s pravi:

     Nega panike???:)) Ni to ravno v tvojem vokabularju:)) Finalna tekma je ob 18:00, tak da ce pridemo v finale, te sploh ne gre, ce pa ne pa komot :) Hvala za vsak tvoj glas*** Za mene je prepozno za perico pa se ni tak da gremo danes vsi v knjiznico pa iz vsakega racunalnika oddat en glas:) Ali pa vprasamo kakega programerja kak dobit z enim klikom 100 glasov. ziher gre :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja