Črešnjevec neuspešno

KK Črešnjevec : Rogaška Rekreativci: 61:84 (13:18, 15:21, 19:28, 14:17)

KK Črešnjevec: Kugl, Rozman, Kosir 4, Dolenc 3, Huptman 20, Ledinek 3, Polajžer 7, Kocijančič T 9, Kocijančič A 13, Gajšt 2
Rogaška Rekreativci: Čonžek 18, Markovinovič 4, Vrdelja 18, Šučur 16, Lorberk 15, Mlakar 9, Erjavec 4

Tako, pa smo še končali tretjo domačo tekmo v treh tednih. Tokrat proti Rogaški, ki nas je do te tekme premagala že 3x (dve prijateljski pred začetkom sezone). Če me spomin ne vara, smo na vseh tekmah, še na koncu 3. četrtine še vedno tam nekje na koncu 3 četrtine upirali in zato smo imeli velike apetite pred začetkom tekme, ko smo videli samo 6 gostov, domačih pa 10. Če ne druga, jih bomo vsaj pošteno namučili v kondiciji…. Samo smo se hudičevo motili…. Pred častnim gostom na tribuni, domači nismo imeli niti male možnosti, da bi se Rogaškim igralcem vsaj malo približali. S svojo hitrostjo, natančnostjo, rutino, uigranimi akcijami,….so gostje obvladovali tekmo od prve do zadnje minute. To je bila ena tistih tekem, ko smo domači imeli dober občutek, vendar pa nismo spravili skupaj vsaj ene tiste naše prave četrtine. Igrali smo po načelu »Glava hoče, telo noče«. Goste pa do zadnje minute na polno in to z res lepo igro. Pri domačih, so se žal poškodovali 3 igralci, 2 igralca sta dobila 5 osebnih, tako da nas je na koncu bilo skoraj premalo v ekipi, pa čeprav nas je bilo na tej tekmi prisotnih največ.

Čestitamo igralcem Rogaške in mislim da je bila to naša zadnja tekma v 2. Ligi proti njim, ker s takšno igro in rezultati, jih jaz vidim celo na vodilnih mestih 1. Lige, kjer bodo naslednje leto sigurno igrali.

Žal 3. Polčas ni bil takšen, kot smo si domači zamislili, je pa vseeno bilo nekako tako kot v starih časih.

Čeprav sta sodnika bila čez celotno tekmo brez napake, pa mi je žal, da nisem enemu sodniku »sunil« kape. Zahvaljujem se tudi zapisničarski mizi – časomerilcu pa sporočam, da imamo v ponedeljek še trening in bomo našo igro v ponedeljek čisto spremenili za petek, ko nas čaka zadnja tekma proti Ptujski Gori. Hvala tudi častnemu gostu, da nas je počastil s svojo prisotnostjo na zadnji tekmi, pa oprosti za čevapčiče.

Tako, zadnje moje poročilo letos, kajti zadnja tekma je proti PG v gosteh, do katere upam, da bodo naši trije igralci do takrat sanirali svoje poškodbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja