Črešnjevec – KK Starše Čiro 58 – 64

Tekma 3. kola – 2. liga

Črešnjevec – KK Starše Čiro  58 – 64 (21-14;14-10;11-22;12-18)

Po enotedenskem premoru (se še enkrat opravičujem Dornavi, da sem spregledal) smo Črešnjevčani ponovno odlično začeli tekmo, proti mladi ekipi Starš…..

Uspevalo nam je v obrambi in tudi v napadu, tako da je v prvem polčasu domače vodstvo narastlo že čez 10 točk in tudi prvi polčas smo zaključili z 11 točkami razlike. Kljub prigovarjanju med polčasom, da lahko isto odigramo tudi 2. polčas, pa nam žal ni šlo vse po planu. Mladinci iz Starš so nas začeli pokrivati že na naši polovici, tako da so nas zelo utrujali, menjav pa je bilo žal bolj malo, ker nas je bilo samo 8 in probleme smo imeli tudi z osebnimi, tako da so nas Staršani do konca 3 četrtine ujeli in zadnja četertina se je začela z nulo.

“Pubeci” iz Starš so še bolj prijeli in domači smo imeli zraven utrujenosti, tudi velike probleme da smo žogo sploh poslali v igro (sploh jaz). Čeprav smo na začetku zadnje četertine povedli in smo to nekako držali do zadnjih minut, se nam je na koncu še poškodoval play (Hauptman)  in Staršani so nam ušli na neulovljivo prednost in tako zmagali.

Se pa tudi opravičujem, da sem pozabil doma “opremo” za 3 polčas in obljubim da jo bomo prinesli v Starše. V ponedeljek nas čaka ponovno težka tekma z NKBM in upamo da nam bo takrat uspelo odigrati 2 dobra polčasa. Ekipi iz Starš pa želimo čim bolj uspešno sezono in se vidimo na povratni.

Napisal: Rok

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja