Coach Brko ponovno sedel na trenersko klop

TED ŠD CIRKOVCE : PTUJSKA GORA 77 : 63 (23:17, 21:16, 17:11, 16:19)

Cirkovce, Dvorana OŠ Cirkovce, gledalcev 10
Sodnik: Juhart (brez pomočnika)

TED ŠD CIRKOVCE: Dobrajc 11, Drevenšek 20, Pihler 4, Berič 19, Rojko 9, Radič 12, Arnuš 2, trener: Brglez
PTUJSKA GORA: Frangež 11, Auguštin P. 2, Ilek 4, Mlakar 6, Vedlin 3, Predikaka 12, Pleskonjič 15, Skerbiš 8, Pšajd 2, trener Hazimali

Zadnjo tekmo sezone v domači dvorani smo odigrali proti Ptujski gori. Je pa tekma imela uvod že v sredo, ko smo prejeli disciplinski sklep in kazni za trenerja Frangeža in igralca Majala. Nekaj nejasnosti v zvezi s sklepom se je pojavilo tudi na dan tekme, tako da smo bili pred tekmo domači kar vidno zaskrbljeni.

Kljub temu je coach Brko sestavil udarno peterko tako, da je igra bazirala na trdni obrambi in hitrih protinapadih. Rezultat je bil takoj viden, domači boljši v skoku in natančni v napadu. Prva četrtina +6 za domače. Nekaj preglavic nam je povzročal le robustni Predikaka.

S podobno igro smo domači nadaljevali tudi drugo četrtino, v kateri se je razpoloženemu Beriču priključil tudi Dobrajc, tako da je razlika na polčasu znašala +11 za domače. Omeniti velja, da je v tem delu domačim končno uspela akcija z visoko podajo, ki jo je uspešno zaključil Radič (skoraj bi zabil,haha).

V tretji četrtini se je pri domačih razigral še Drevenšek, ki je v tem delu igre dosegel 8 točk in vprašanje zmagovalca je bilo skoraj rešeno, domači pa povedli za +17. Pri gostih je v tem delu prednjačil Pleskonjič, ki je z meti preko glave v stilu »Abdul Jabbarja« domačim centrom povzročal kar nekaj težav.

V zadnji četrtini smo se domači malo preveč sprostili, Ptujska gora pa je s precej agresivno obrambo, na meji prekrška, pridobila nekaj žog in s tem ublažila poraz.

Omeniti velja, da je tekmo sodil zgolj sodnik Juhart, ki pa je delo opravil več kot prepričljivo.
Cirkovčani potujemo na zadnjo tekmo v Lenart, kjer se bo odločil zmagovalec 2. lige, zato ob tej priložnosti vabimo vse navijače, da nas pridejo še zadnjič letos pogledat.

 

Športni pozdrav iz Cirkovc!

MF

6 odzivov

 1. Stanislav pravi:

  Omeniti velja tudi, da je vodstvo lige pravočasno obvestilo oba predstavnika ekip, da ni bilo možno najti dodatnega sodnika in da bo sodil samo sodnik Juhart.

 2. Battisti pravi:

  Welcome back Brko :)

 3. j.s pravi:

  Race so se lahko druge na koncu?? Cirkovce so lahko samo prvi ali pa tretji?

 4. TEDšdC9 pravi:

  Ce cirkovce zmagajo, so prve, lenart je drugi, race tretje.
  Ce cirkovce zgubijo, je prvi lenart, race druge, cirkovce tretje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja