Čirotovi še enkrat boljši od Kidričevega

Starše, 13. 03. 2015

KK Starše Čiro : Kidričevo
77 : 71 (41:41) (19:23, 22:18, 17:18, 19:12)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić):
Zelenko 6, Kaube 13, Šalamon 6, Rotman, Manjevič 24, Dover 15, Pjevič 13, Fras , Dakovič .

Kidričevo ( trener Jordan):
Turk 8, Vujinovič M. 6, Drevenšek, Bek 16, Mesarič 21, Sevšek, Školnik 10, Novak 10 .

Sodnika: Topolinjak, Juhart

Kaj napisati? Za nas tekma ni odločala o ničemer. Dva kola pred koncem zagotovljeno drugo mesto in F4 nam ni delalo težav. Ne vem zakaj, vendar ko se je tekma začela, se mi je po parih minutah zdelo, da tekme ne moremo izgubiti. Seveda rezultat je kazal drugače. Kidričevo je bilo še kako nevarno in stalno smo bili skupaj. Če bi zmagali oni, bi bilo zasluženo. Moji fantje so začeli tekmo, sicer malo milo a odgovorno. Kot, da igramo že dolga leta skupaj, izkušeno, zrelo. Dobro smo igrali v obrambi, v napadu pa tudi nismo imeli nekih težav. Ne vem, kar šlo je. Bi lahko rekel, da sploh ni bilo »žutih minut«. Celo proste mete smo zadevali, za kar ne morem rečt za prejšnje kolo.

Rezultatsko smo po prvi četrtini zaostajali, čeprav nismo igrali slabo. Morda smo dobili – no smo dobili preveč košev, vendar so bili tudi gostje strelsko razpoloženi. Bilo pa je v igri čutiti napredek iz minute v minuto. Pritiskali smo in igrali dobro v obrambi, predvsem v drugem polčasu. Čakali smo kdaj bojo nasprotniki popustili, vendar ni bilo tega izrazito opaziti. Enostavno smo jih z agresivno obrambo prisilili v napake in na koncu slavili. Po točkah sta iztopala pri gostih Mesarič in Bek. OK, ne vem zakaj bi proti nam dala manj košev kot proti ostalim ekipam. Uspešno smo branili ostale akterje in glavna strelca normalno pokrivali, pa je šlo. Kidričevo je ekipa proti kateri najtežje igramo, ker so približno taki kot mi. No zdaj že vemo recept za njih. Seveda je treba tudi dobro skuhati, da kuharija uspe.

Po rezultatih se Kidričevu ne piše dobro. Škoda. Želel bi, da vseeno ostanejo v prvi ligi, ker si to zaslužijo. Kako pa se bo razpletlo pa ….
V tem kolu smo dobili tudi nasprotnika v F4. Vsakega smo veseli. Kdo nam bolj leži? He, he, bi radi izvedeli? Nič ne bo. Odvisno bo veliko od dnevne forme, kajti v tej ligi lahko vsak vsakega premaga.

Veliko sreče Kidričevu in hvala za dobro igro. Hvala sodnikoma in zapisnikarjem ter seveda glavnemu, ki nam pripravi dvorano za nemoten špil, gospodu hišniku.

No, še to. Naj bo ta zmaga darilo za našega najmlajšega igralca Darjana, ki je imel ta dan rojstni dan in nas temu primerno po tekmi razveselil. Hvala.
Lep pozdrav Čiro

KK Starse - Čiro resize

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja