Čiro strumno naprej

KK Starše Čiro : Veseli oblački 84 : 77 (45:34) (24:15, 21:19, 26:15, 13:28)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić):
Zelenko 2, Kaube 21, Šalamon 15, Rotman 5, Manjevič 17, Dover 13, Fras 2, Dakovič 9.

Veseli oblački ( trener ???):
Marguč, Smaka 20, Ribič 18, Pantelič, Ogner, Bujagič 6, Repina6, Šulek, Kavčič 8, Premuž 19.

Starše, 6. 02. 2015
Sodnika: Kereži, Močnik

Liga se je prevesila v drugi del, čeprav nas čaka še zaostala tekma s Ptujčani. Po dolgem času smo ponovno igrali na domačem terenu, v Staršah.

Po zapisniku nas je obiskala NKBM, sicer pa so to Veseli oblački. Ne vem sicer, če ima to optimistično ime kakšno vezo s privatizacijo, ampak, kakorkoli, bolje to, kot če bi igrali proti »Slabi banki«. Si predstavljate agonijo vseh?

Tekmo smo začeli suvereno, kot da smo popolnoma prepričani vase in v svoj uspeh. Nismo jim dovolili zatresti mrežice našega koša vse do 11:0. Tudi v nadaljevanju smo igrali dobro. Šel je napad, šel je skok, dobra je bila obramba. Fantje so potrdili, da izvrstna kolektivna igra ni le stvar trenutnega navdiha, ampak postaja kar značilnost ekipe.

Spet smo ga posrali v zadnji četrtini, ko smo se razleteli in igrali brez repa in glave. Nasprotnikov komentar je bil, da če bi igrali še pet minut, bi izgubili. Še dobro, da nismo v NBA… :-) A naskok v točkah s celotne tekme je bil dovolj, da je pokril te naše »žute minute«.

V ponedeljek nas čaka gostovanje na Ptuju in v četrtek prvouvrščena ekipa Adecca na OŠ Bojana Ilicha. Upam, da se nam na teh tekmah priključijo še Ermin, Goran in Uroš. Bilo bi lepo.

Je sicer Tine obljubil komentar, samo je danes na napornem zimovanju s kulturnim pridihom na Žavcarjevem vrhu, tak da bomo to pridali kasneje. Del krivde nosim tudi sam, ker mu nisem podal statističnih podatkov tekme.

Pohvala sodnikom, zapisničarski mizi in vestnemu hišniku in seveda navijačem, ki so spet svoje srce pustili na tribuni. Razen tistih nekaj kolaborantov, ki se niso mogli upreti Severininim čarom. Ni, da ni.

Koč Čiro

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja