Čiro do zmage v pokalu

Pokal Parkl,  20. 12. 2015
Sodnika: Kereži, Močnik

KK Starše Čiro : Sistemorg Beltinci  80:53 (35:21) 12:12, 19:9, 24:12, 21:20

KK Starše Čiro: Zelenko 6, Kaube 6, Šalamon 6, Rotman 10, Manjevič 8, Dover 8, Pjevič 23, Senekovič 4, Ploj N. 9
KK Sistemorg Beltinci: Ulaga 10, Cor 6, Kovač 5, Zver 9, Ferčak 8, Lebar 1, Ratnik 8, Štihec 4, Bojnec 2

Zdravo. Ta poročila. Res jemlejo čas, še posebej v teh delovno prazničnem času. Jaz bom kratek. Kot sem že povedal zdravimo v ekipi prehlad. Zmaga proti Račam in zdaj proti Beltincem. Hm …sta zmagi, še vedno pa to ni to. Saj veste, da trener ni nikoli zadovoljen. Sicer je viden napredek v nekih obdobjih  igre, ni pa še to igra, ki bi zadostovala za resnejše tekme. Brez zamere našim zadnjim tekmecem. Še vedno se lovimo in še kar ne steče igra. Pozna se nam povratek Tineta in je veliko boljše. Treba pa bo še malo prebuditi kolektivni duh. Upam, da to popravimo med pavzo in se vrnemo na prave tire. Na nek način nismo še naredili kiksa, smo pa izpustili dve priložnosti. OK, da naredimo ligo zanimivejšo.

Vsem Parklom, ki ste vpleteni v to karavano želim srečno in uspešno v  2016 !!!!!

Še poročilo našega igralca Ermina:

Lep pozdrav vsem, ki ste se odločili da preberete tole poročilo. Poskušal bom biti čim bolj natančen in kratek, ter seveda čim bolj v Parkl duhu, saj je to moje prvo poročilo. Kot sem rekel je tole moje prvo poročilo in takoj mam privilegij pisati o močni zmagi Čirotovih mladeničev nad predstavniki PKL  KK Sistemorg Beltinci.

Sama tekma je potekala v skoraj vsem že znani dvorani Dom sportova. Tekma se je začela dokaj enakovredno z obeh strani, saj niti eni niti drugi nismo vedeli kakšen nasprotnik nas točno čaka. Po »otipavanju« smo prestavili v višjo predstavo in počasi ampak vztrajno nabirali razliko. Pokazali smo, zakaj veljamo za mlado in hitro ekipo ter nasprotniku vsilili naš tempo, ki nam je omogočil, da konec tedna zaključimo zmagoslavno. S konstantnim pritiskom ter našimi značilnimi pol »kontrami« smo predstavnike PKL postavili v podrejen položaj. Tekma je na koncu izgubila na intenziteti, saj so se nasprotniki predali, čeprav lahko v našem skupnem imenu rečem, da verjamemo da smo jim mi vzeli voljo do igre :D. Kar se tiče igralcev, velja omeniti povratek Tineta, ki je takoj pokazal, da smo z njim kot ekipa še vedno neugoden nasprotnik za vse in tudi resen kandidat za končni cilj.

Čestitke nasprotnikom za pošteno in čisto igro. Prav tako pohvala sodnikom ter sami organizaciji, največja pohvala pa mojim fantom, ki so dali to kaj se od njih išče in opravili delo z odliko.

Člani KK Starše Čiro vsem v PARKL želimo prijetne praznike in Srečno Novo leto, ter da bo leto 2016, leto brez poškodb. Pa seveda po pameti med prazniki J

EK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja