Cirkovce boljše od Ptujske Gore

ŠD Ptujska Gora : Tiskarna Ekart design ŠD Cirkovce 61 : 68 (6:17, 20:11, 20:20, 15:20)

Šd Ptujska Gora: Avguštin P. 2, Ilek 4, Mlakar 5, Vedlin 4, Skerbiš 13, Pšajd 5, Pleskonjič 22, Černenšek 6
Tiskarna Ekart design ŠD Cirkovce:
Dobrajc 8, Ladič, Pihler 6, Berič 5, Majal 11, Rojko 13, Arnuš, Radič 25

Gledalcev: 15

Sodnika: Močnik, Fajt

Zimsko vreme je botrovalo malo manjšemu obisku te tekme, rahli zamudi sodnikov in slabi volji čistilk (k temu smo mogoče pripomogli tudi sami). Začeli smo slabo nato smo malo popustili in končali prvo četrtino hvala bogu z zaostankom »samo« 11 točk. Kako nam je to uspelo res ne vem, ker, ko sem gledal kako nas gostje razbijajo na igrišču se kar nisem mogel načuditi majhnemu zaostanku.

No v drugi četrtini, nam je uspelo celo razumeti pomen besede obramba, ker v prvi je ni bilo zaznati. Tako smo se približali gostom na 2 točki zaostanka.

Drug polčas je bil celoten bolj kot ne v egalu, tam dve minuti do konca mislim, da je bilo še tri razlike, nato neljubi dogodek (prebita arkada pri Pšajdu), 2 zgubljeni žogi domačinov, dva koša gostov in tekme je bilo konec. Pivo po tekmi je kljub mrazu pasalo, gostje ga seveda niso zavrnili, nato smo vsaj domači odšli precej razočarani domov, saj bi lahko več.

Upam, da se ta čudaška serija poškodb pri Ptujski gori čimprej konča, saj nam konstantno manjkata vsaj dva igralca udarne peterke. Seveda to ni izgovor za slabo igro, želim si, da enkrat končno v celi sezoni po tekmi cela ekipa gre ven.

JH

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja