Brez presenečenja v Črešnjevcu

Črešnjevec : Cirkovce: 68:75 (10:23, 16:13, 16:17, 26:22)
Črešnjevec: Kugl 9, Dolenc, Košir 4, Hauptman 16, Ledinek, Florjančič 1, Gajšt, Kocijančič T. 20, Polajžer 4, Kocijančič A. 14
Cirkovce: Dobrajc, Korez 3, Vidovič 13, Drevenšek 11, Pihler 6, Majal 6, Rojko 5, Holc 28, Ladič 3

Na naši tretji domači tekmi, se nas je domačih igralcev končno uspelo zbrati vsaj 10 (letos to prvič), vendar kljub velikemu številu domačih na klopi, nam tudi tokrat ni uspelo streti ekipe iz Cirkovc, ki mislim da so po porazu proti PG prišli še posebej motivirani.

Na tej tekmi se je točno videlo, kaj pomeni, če ima ekipa trenerja oz. nekoga, ki vodi menjave. To je lepo prikazala ekipa gostov, kateri so menjavali racionalno in premišljeno, domači pa smo poskušali v prvem polčasu nekako najdit tisto idealno peterko, ki bi držala korak z gosti, vendar nam tega ni uspelo, tako da smo domači v celotnem drugem polčasu igrali praktično z isto peterko, ki pa ji tudi ni uspelo spremeniti rezultata.

Cirkovce so čez celotno tekmo vodile, zaustavili so vsak domač poskus, da bi se jim približali, vendar se je lepo videlo, da so Cirkovce prišle v Črešnjevec samo po zmago in čisto nič druga in to so pokazali z njihovo zelo lepo uigrano in rutinirano igro.

Morda domačim uspe sestavit igro, ki se bo lahko v ponedeljek enakovredno kosala z ekipo Rogaške, vendar to je že druga zgodba….

Pohvalit je potrebno še našo zapisnikarsko mizo (PG) in sodnike, ki so res delo opravili z odliko in so bili popolnoma neopazni.

Ekipi iz Cirkovc želimo čim več dobrih tekem in malo poškodb še v prihodnje.

  1. polčas pa je tudi bil (sicer ne tako dobro organiziran, kot v Cirkovcah), ampak smo se vseeno malo podružili…Morda pa bo padla disciplinska prijava igralcu Cirkovc (že 2. v njegova v PARKL ligi), ker je pustil “polno kupico” in odšel domov….. Kdo pa je to, pa sam ve  :)   …..

Lp,  Rok

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja