Boljši od Tine

KK Starše Čiro : MCAPRO 76 : 66 (39:32) (18:16, 21:16, 18:16, 19:18)

KK Starše Čiro (trener Borut Besedić): Zelenko 8, Kaube 20, Šalamon 10, Manjevič 20, Dover 8, Pjevič 20, Fras 2 , Dakovič 6.
MCA ( trener Novak): Radovič 2, Tome 2, Simič 7, Škobalj 6, Novak 3, Zahaj 23, Šabotič 17, Tadina 6, Kočevar .

Sodnika: Fajt, Zdravkovič

Boljši od Tine 😉

In še zadnje dejanje. F4, tekma za tretje mesto. Bili smo skoraj v popolni postavi. No, v glavnem vsi akterji, ki so igrali ključne vloge skozi celotno sezono.

Morda še malo pod vplivom prve polfinalne tekme smo začeli igrati medlo. Mislil sem, da se bo tekom igre popravilo razpoloženje, vendar nič od tega. Igrali smo prepočasi, tako kot vse finalne tekme. Podredili smo se nasprotnikovem ritmu, pustili smo, da so nam vsilili svojo igro in stil. Kot trener, sem bil jezen, zelo. V vsako tekmo grem seveda 100 % – no, naj bo za predzadnje mesto ali za prvo, profesionalna deformacija. Nisem mogel spraviti igralcev na obrate, zato smo se celo tekmo mučili. Sicer smo ves čas vodili, vendar to ni bilo to. Kot, da smo končali z ligo po rednem delu. Ja, to nam manjka. Igra do konca. Na koncu smo se sicer veselili zmage, vendar s priukusom slabe igre.

Seveda smo naredili izreden rezultat in še enkrat čestitam fantom za uspeh. Celo so me igralci na koncu opozorili, da smo najuspešnejša ekipa te sezone (Pokal 2.mesto, medalja in F4 3.mesto, medalja. Edina ekipa, ki se je uvrstila v obeh tekmovanjih na stopničke in osvojila dve medalji. Boljši od Tine 😉 . Škoda, da nismo bili nikoli kompletni, vendar tako pač je v amaterskem tekmovanju. Pri vsem tem naj omenim mojo nerodnost, ker sem »požajfal« pokal in ga žal razbil (se bo dal zalepit 😉 Goran bo poskrbel za to).

Naj se dotaknem naslednje sezone glede naše in ostalih ekip. Verjamem in upam, da bomo ostali skupaj, pomladili ekipo še s kakšnim igralcem (na zalogi imamo že dva, ki trkata na vrata slačilnice), predvsem pa, da raznorazna lobiranja igralcev ne bojo vplivalo na sestavo ekip v nasledni sezoni. Vse to bi pokvarilo naziv amaterska liga.

Čestitam tudi zmagovalcem pokala Parkl in zmagovalcem v ligi in vsem za vsako zmago, ki so jo dosegli čez celotno sezono.

Vsa pohvala gre tudi organizatorjem za odlično organizacijo F4-a in vsem, ki so k temu pripomogli, seveda pa tudi vsem organizatorjem turnirjev v pokalu.

Hvala tudi sodniški ekipi, ki nas je jezila čez sezono 😉 in na koncu še vodstvu lige.

No, če se že zahvaljujem vsem , se tudi našim zvestim podpornikom na tribunah in vodji naše starejše ekipe 3fko-tu s celotno zasedbo.

FOTOGALERIJA

LP Čiro

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja