Bar Kaučič naprej

Bar Kaučič Utd. 67 : 55 KK Starše

Bar Kaučič Utd.: Klemenčič 10, Bien S. 1, Vojsk, Čoh L. 6, Jakomini 4, Vodušek 19, Mahorič 8, Čoh I. 2, Bien G. 17
KK Starše: Kodrič 6, Kadrič 9, Trifkovič V. 5, Lešnik 8, Ploj 10, Besedič 3, Dobnik 14

19.2.2015, Juršinci
Sodnika: Šket in Senekovič

Že na segrevanju smo lahko opazili, da ekipi nista v popolnih postavah. V prvih minutah dvoboja je bilo moč zaznati nekoliko nervoze na obeh straneh, saj sta obe moštvi zgrešili nekaj »zicerjev«, domači pa so v protinapadih nespametno izgubljali žoge, kar je botrovalo k nizkemu izidu po prvi četrtini. Le ta se je končala z izidom 14:8 za domače.

V drugi četrtini so domači v obrambi zaigrali še agresivnejše, ukradli nekaj žog, ter posledično dosegli nekaj lahkih košev iz protinapadov. Ob polčasu je na semaforju kazalo 38:18 za domače.

V tretjem delu igre so domači hitro prišli do najvišje razlike na tekmi, ki je znašala kar 26 točk, vendar se gostje niso predali in s pomočjo manjše zbranost domačih igralcev v obrambi tretjo četrtino dobili za tri točke, tako da je prednost domačih po tridesetih minutah znašala 17 točk, izid je namreč bil 51:34.

V zadnji četrtini ni prišlo do presenečenja. Domači so rutinirano pripeljali tekmo do konca in na koncu zmagali z rezultatom 67:55.

Posebna pohvala gre navijačem domače ekipe, ki so svojo delo opravili z odliko in glasno spodbujali domače moštvo vseh štirideset minut. Prav tako pa je potrebno pohvaliti ob sodnika, ki sta svoje delo opravila korektno in tekmo pripeljala do konca brez večjih težav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja