Anketa je imela prav, Črešnjevec – NONA Lenart

Žal tudi tisto kopijo zapisnika, ki sem ga imel sem pozabil doma… Evo pišem iz Verone, tako da bom na hitro povzel tekmo, ker kljub temu, da je veseli december, imamo eni deloven in bolan december….

Četrtine se spomni še Luka, tako da so bile: LENART ČREŠNJEVEC: 23:18, 18:13, 23:11, 36:15

 

Tako, pa nam je uspelo otvoriti novo sezono tudi v domači telovadnici. Nasprotnik je tokrat prvič in verjetno tudi zadnjič (bom potem razložil zakaj) prišel na obisk k nam na Črešnjevec.

Žal se še enkrat opravičujem, vendar sem “športno opremo” za tretji polčas pozabil doma in upam da se bomo lahko nekak oddolžili na povratni tekmi.

O sami tekmi lahko povem na hitro, da je Lenart tista ekipa, ki jo sam osebno vidim v naslednji sezoni v 1 PARKL ligi (zato sem tudi napisal zgoraj, da so prvič in zadnjič pri nas), pa čeprav je Črešnjevcu v prvem polčasu uspevalo, to kar smo se pred začetkom tekme dogovorili ter dopolnjevali med time outi. Kar je zelo pohvalno, pa čeprav nam še “šut” ne steče (se zelo pozna odsotnost našega “snajperista” Bena, za katerega je ta sezona že bila končana prej kot se je začela), je dobra kemija znotraj ekipa, pa čeprav se je v drugem polčasu, kljub številnim menjavam poznala naša utrujenost in problemi s fauli. Lenart nas je v drugem polčasu dobesedno pohodil, prešprintal, nadigral,… Fantom se res vidi, da vedo kako se igra košarka, smo se pa igralci Črešnjevca borili in trudili od prve pa do zadnje minute in to je zelo pohvalno za vse naše fante. Kljub velikemu zaostanku, je bilo med time outi slišat samo vzpodbudne besede in motiviranje, tako da mislim da bo tudi da prihaja naš čas, ker se vidi da se dvigujemo iz tekme v tekmo.

Se opravičujem za malo slabše poročilo, brez strelcev, vendar nimam zapisnika zraven, ker sem ga pozabil doma (upam da bo Stanislav dopolnil).

Čestitam ekipi Lenarta, so zelo dobra in simpatična ekipa, ter jim želim še več takšnih tekem brez poškodb.

Mi pa imamo v ponedeljek še zadnji trening, kjer moramo še malo izpilit določene stvari, kajti v petek se odpravljamo k naši “najljubši” (zdaj ko ni več Dornave) ekipi v Majšperk (Ptujski Gori), kjer je do zdaj še vedno odločal samo “tretji polčas”.

2 odzivov

  1. MultiprAktik pravi:

    Lepo….ta tretji polcajt je treba vnesti v uradne dokumente lige kot obvezen del tekme :-)

  2. dLOOKman pravi:

    Prepričan sem, da vam zmaga v Majšperku ne uide.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja