ALL STAR LENART 2014– »kjer vsak poišče nekaj zase..in kjer eni še vedno …iščejo«

Nekega sončnega popoldneva, v tihem domovanju Slovenskih Goric, v kraju enega samega semaforiziranega križišča in kraju dobrih ljudi..se je zgodil PARKL All Star. Ja…kraj se imenuje Lenart in gostoljubno je sprejel našo malo ekipo organizatorjev, ki smo želeli predvsem eno. Se imeti »fajn« v družbi najboljših košarkarjev PARKLa to sezono. Nominacije in glasovanje so bili zaključeni, priprave so tekle ves teden. Minimalen organizacijski odbor je naredil nek koncept in upal, da bo v redu. Prvič smo delali tole in seveda upali na čim manj spodrsljajev. Izdelava plakata prireditve in takoj hvala Tomiju. Zatem tisk plakata in še 1x hvala Tabuli. Dogovor z Peakom o dresih kot trajni spomin igralcem, uradna žoga tudi dogovorjena, DJ je bil v nizkem štartu, Šeško je pripeljal zvočnike, Sabina je napolnila šank,..vse je laufalo. Sam sem za hec skočil pred tem v Radence na polfinale PKLja, da si ogledam ekipe v duhu bližajočega se 2. Turnirja prvakov in tudi zato, ker imajo tam dober domači špricer. Kljub vsemu, All Star majice (imamo jih še 5 xxl in 3 xl) so bile zložene na šank po ceni 5 € v upanju, da povrnemo nekaj založenega denarja…in…se je začelo.

Lepo so prihajali…najprej mlajša generacija. Manjevič, Dover, sledijo člani KPŠja z mini fan clubom, Stojkovićev Robi, Miki, Bruči, Mesko frizura, Rojc…naenkrat gužva. »crem de la crem« PARKL lige. Pa DJ še muzike ni »fklopo«!! Super vzdušje. Oli je našpano digitalca in objektiv…in lets go. Presenečenje za igralce so bili dresi v garderobah. Nastavljeni in obešeni po priimkih. Vsaj nek mini standard pa le mora bit, saj gre za nek trud igralcev skozi vso sezono. Liga brez njih pač ni liga.

Trener Sevšek je dobil nalogo vodenja modre ekipe, na drugi strani Čuješ. Oba z nasmeškom in trdno prepričana o zmagi »svojih« Ogrevanje 19 igralcev je potekalo. D.J. se je ubadal predvsem z ozvočenjem in akustiko v dvorani. »super spiker Mario« je zasedel mikrofon, a je žal barva glasu bila močno skregana z akustiko v areni Lenart. Jah..ni blo cajta za generalko, zato nastopi improvizacija. Prišla sta sodnika, Med njima je malce izstopal »glasovno prepričujoč mini Suarez«, ki ga je marsikaj skrbelo :) :) :)… No in na koncu je od nekod prišel še lanski MVP. Ob vstopu na igrišče 15ka Oldičev deluje vedno malce »zibajoče in zmedeno«. Lenart je pač malo daleč, če ga s kombijem »žgeš« direkt iz LJ.

Tak! Vse je bilo »perajt« Predstavitev peterk, akustika se še nas kar ne usmili. Skok za žogo in takoj se je videlo. Revijalna tekma »my ass« Dedi so jo vžgali na polno. Marguč prestreže žogo, polaganje. Vrečko dve trojki z visokim lokom, Smaka asistira in zabije, Bruči »odnaša« spodaj, Rojc dodobra zašvica, Ocepku se rahko pozna daljša odsotnost, Stojković pa itak na Duracell-ki non stop, Novak konstanta, Mičo Bek štela mehko rokico, Meskota pa ne sfališ tudi, če ga hočeš. Trener Sevšek zgleda dobro pripravljen na tekmo. Vrečko se malce »razstreli« iz vseh položajev. Tempo je bil zelo dober. Organizatorji smo malce pozabili na žejo igralcev na klopi. Se posipam s pepelom na tem mestu. Neki rdeči obrazi so narekovali rahlo dehidracijo. Rojkotovo težavo je rešil Lukman, ki je s tribune lastnoročno prinesel ohlajenega »gamsa« direkt Rojcu v roke. Kakšna sreča na tem obrazu! Mojstru Oliju ta »sreča« ni ušla, še manj objektivu. Sam je malce potarnal, da bi on tudi..«al..ne ide«.

Pisat o koših in rezultatu, je v drugem planu. Statistika sledi s strani Stanča. Med polčasom je bilo opazno, da ekipi gresta na zmago. Spet smo gledali razne dvoboje. Vrečko – Repec kontra naveza pa itak vedno potegne vsak par oči. Želj, Rus, Auguštin, Kolac, Miki..pa saj je vsak nekaj dal. Leva roka Davorja Baumana se je štelala za kvalifikacije na F4..in rezultat se je bližal stotici. Prvi so povedli modri. Gladka »gajba« za organizatorje s strani Mihe Rusa. Miha..mojo cifro maš. Sledi Rok Smaka iz prostega na drugi strani. To je 48 pirov na F4. Smaka, moja cifra je tudi tebi znana. Čujta pubeca, organizatorji smo se trudli in nam je sfalilo za pijačo…tak da…v Račah čakamo :) Ni izgovorov. Naš mali organizacijski komite..bo happy! No na koncu, rdeči postavijo cono, ampak malo prepozno. Zmaga gre modrim! Zasluženo! Gledali smo dober basket.

Neke govorice pravijo, da se je v garderobi pri modrih takoj pil špricer, rdeči pa so dobili darilne pakete podjetja Henkel. Baje. Je pa Žan Vrečko postal MVP All Star tekme, v konkurenci Boštjana Rojka je Andrej Mesarič dobil nagrado za najbolj kultno frizuro, Iztok Novak pa za najbolj »ne« smelo potezo podaje v alej up stilu na Robija Stojkovića v upanju, da bo ta človek žogo zabil. Yeah right!

Nadaljevanje v lokalu zgoraj. Kaj vse pa se je tam dogajalo?? Nekaj majic je vendarle šlo. Ampak pilo se pa je na ravni Eurolige. Nastala je nova ekipa, ki še išče sponzorja. Repec, Vrečko, Želj, Stojković in Rojko. Bauman seveda zraven in še kak dva rabijo. Pa sponzorja. Ekipa ima kar dva managerja. Ima li ko jači? Cajt je letel. Nekdo je odkril Juxe Box na Mp3je in komadi so se rolali. Špricer je tekel, pol je nekdo naročil borovničke. Potem me je nekdo polil z borovničkami. Zakaj Stojkovića nekaj cajta ni bilo v lokalu, ne vem. Kdaj je šel foto Oli domov, se ne spomnim. David Maguša..izzivam, da dodaš svoj komentar tule. :)

Jah, fajn smo se imeli.

Obširna fotogalerija večera na parketu.. Hvala Oli!

Poskušal sem rahlo povzeti…in se trudil – Battisti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja