Adecco – GG Cirkovce, 104 – 63

Maribor; 12.1.2013

II. Gimnazija

KK Adecco Maribor: GG TED ŠD Cirkovce,  104 : 63  (55 : 33) (35:17; 20:16; 29:16; 20:14)

Sodnika: Pirtovšek, Zdravkovič

KK Adecco Maribor: Ocepek  13, Kolenič 13, Brolih 3, Vrečko 18, Miklavčič 3, Stojković 8, Ternjak 2, Glinik 9, Šerbinek 2, Kolac 15, Želj 16, Vedlin 2

GG TED ŠD Cirkovce: Ilijevec 2, Arnuš 8, Brglez, Goričan 6, Rojko 9, Radič 9, Bojnec 3, Dobrajc 2, Drevenšek 23

V primerjavi s prejšnjimi domačimi tekmami ,je tokrat ekipa Adecco že od prve minute pokazala drugačen pristop. Vedeli smo, da je nasprotnik izkušena ekipa, ki bo znala kaznovati vsako našo neumnost na igrišču. Igralci Adecca so odlično odprli tekmo in stopnjevali ritem igre. Dobra obramba in dobljen skok, je položil temelje za dober strelski večer domačih. Trojec Želj, Vrečko in kapetan Ocepek, so v prvi četrtini dosegli skupaj 29 točk. Rezultat  morda malce kvari sliko gostov, saj je treba povedati, da so zelo izkušena ekipa, ki je uprizorila nekaj dobrih potez tako v napadu, kot obrambi. V drugi četrtini se je dejansko rezultat gibal na »egalu«. Bila je prava moška tekma s po nekaj lepimi akcijami na vsaki strani. Ob rotaciji in devetih strelcih, je bila prednost domačih ob polčasu  zaslužena. Med polčasom so otroci in nežnejši spol tekmovali v metu za Nutello in tako dodatno malce popestrili dogajanje. V drugem polčasu se slika na igrišču ni kaj dosti menjala. Domači so narekovali tempo, borbeni gosti so poskušali slediti. Nesrečna poškodba gostujočega igralca na sredini tretje četrtine, je igralcem obeh ekip pokvarila košarkarski užitek tega večera.  Tekmo sta obe ekipi športno odigrali do konca in pri ekipi domačih je tokrat odlično funkcionirala tudi peterka »s klopi«, ki ni dovolila gostom, da bi se rezultat nižal. Izjema pri gostih je bil izvrstni Drevenšek, ki je tekmo zaključil  z visokimi 23 točkami in odličnim strelskim večerom. Na koncu zaslužena zmaga domačih, ki so navdušili z pristopom na igrišču. Naslednji teden se ekipa »Adeccofcev« odpravlja na težko gostovanje. Klub Ptujskih študentov je izredna ekipa in zagotovo bodo to želeli pokazati tudi na igrišču. Upamo na kak pusti krof, ali je za to še prezgodaj Marko?

Ekipa in vodstvo KK Adecco na tem mestu  upa, da poškodba igralca Bojneca ni prehuda in mu želimo hitro okrevanje in čimprejšnji povratek na igrišča.

D. Battisti  (Foto: Oliver Kolenič)

http://kkadecco.blogspot.com/2013/01/kk-adecco-gg-te-sd-cirkovce.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja