PEAK – generalni sponzor PARKL za sezono 2014/15

Veseli smo, da je košarkarska liga PARKL je pridobila zaupanje uvoznika in prodajalca športne opreme, oblačil in obutve PEAK. S sponzorjem smo se dogovorili za sponzorsko sodelovanje v tekoči sezoni z obojestransko željo po nadaljevanju v prihodnosti. PEAK je tako postal generalni sponzor lige PARKL v sezoni 2014/15.  Poleg finančnega prispevka za kritje stroškov lige bo sponzor  članom PARKL-a omogočen zelo ugoden nakup opreme in pripravil še kako presenečenje…

Sponzorsko ime se vključi v uradno ime lige, torej PARKL PEAK. (Ptujska Amaterska Regionalna Košarkarska Liga PEAK)

Kdo je PEAK?

Tisti bolj zagreti in aktivni športni navdušenci ste za blagovno znamko PEAK zagotovo že slišali. Proizvajalec PEAK tudi uraden opremljevalec slovenske olimpijske reprezentance. Ob tam pa so izdelki PEAK še najbolj povezani s košarko. PEAK opremljevalec več reprezentanc, med njimi je že vrsto let košarkarska reprezentanca Srbije. Glavna zvezda PEAK druščine je NBA igralec in nosilec več NBA naslovov, Tony Parker. Poleg njega še nekateri drugi, med njimi tudi slovenski igralec Beno Udrih.

Kje jih najdete?

Artikle PEAK lahko vidite in poskusite v nekaterih trgovinah po Sloveniji, v naši okolici pa Hervis (Europark – Maribor) in v PEAK razstavni salon oz. showroom na Kardeljevi cesti 90 v Mariboru. Odpiralni čas: 8.00 – 16.30, lahko pa tudi po dogovoru.

Sponzor bo svoje izdelke predstavil tudi na večjih PARKL dogodkih. Več informacij lahko vedno dobite na naslovu e-pošte: info@peaksportslo.si ali na spletni strani www.peaksportslo.si . Na Twitterju jih najdete @peaksportSLO , seveda in na fb.com/PeakSportsSlovenija

Si želiš PEAK copate, kapo ali majico, …?

PEAK bo zagotovil tudi manjše nagrade (in kako večjo)  za naše nagradne igre. Ena prvih je naš PARKL nostradamus in še kako pripravljamo. Vsak teden, mesec in na koncu sezone bo kakšno presenečenje. Glavno nagrado razkrijemo kmalu… Že sedaj pa lahko namignemo, da se splača.

Lightning_PEAK_2